SJAJNI REZULTATI

Nova sezona serije ‘Nestali‘ potukla rekorde gledanosti: ‘Mislim da je publiku privuklo srce‘

- Prezadovoljni smo kako je publika prihvatila prvu epizodu nove sezone serije, rekao je scenarist Joško Lokas

Serija 'Nestali'

 HTV

- Mislim da je publiku ovoj seriji privuklo srce. Gledatelji su prepoznali s koliko smo truda, pažnje, ljubavi i timskog rada radili seriju 'Nestali'. Mislim da su shvatili kako smo tijekom proba i snimanja doslovno svi: od scenarista Joška Lokasa, preko redatelja Kristijana Milića, do nas, glumaca, ostavili srce na terenu - kaže Goran Navojec komentirajući sjajne rezultate gledanosti starta nove sezone dramske serije 'Nestali', koju je u ponedjeljak na HTV-u pratilo čak 422.025 ljudi.

AMR je bio 7,82 posto, a SHR je iznosio 23 posto, što znači da je seriju koja progovara o izgubljenoj generaciji, preskočenoj i zakinutoj za normalan život zbog nametnutog rata pratila gotovo četvrtina svih onih koji su u tom trenutku bili pred svojim televizijskim ekranima.

U glavnim ulogama ove hit serije koja je privukla publiku su šestorica hrvatskih vojnika čiji su likovi inspirirani stvarnim osobama. Glume ih Goran Navojec, Bojan Navojec, Alan Katić, Vedran Živolić, Marko Cindrić i Filip Križan. Redatelj serije je Kristijan Milić, a scenarist Joško Lokas, koji kaže:

- Prezadovoljni smo kako je publika prihvatila prvu epizodu nove sezone serije. Mi smo mala serija o velikim ljudima i velikim događajima. Nadamo se kako će gledatelji jednako uživati i u preostale tri epizode, jer smo se u prvoj epizodi druge sezone 'Nestalih' oprostili od dramaturgije i strukture prve sezone serije. U svakom slučaju, hvala gledateljima koji su u ponedjeljak izdvojili pedesetak minuta za nas.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
12. travanj 2024 06:08