LJETNI VRT BY GLORIA

Nova iznenađenja u drugoj večeri: Mada Peršić i Matija Vuica otkrile svoje uspomene na Zagreb

Veliki party koji je u čarobnom atriju Arheološkog muzeja organizirao najutjecajniji ženski magazin u Hrvatskoj začinio je koncert
Matija Vuica i Jurica Popović na drugoj večeri Ljetnog vrta by Gloria u vrtu Arheološkog muzeja.
 Nera Šimić/Cropix

I druga večer Ljetnog vrta by Gloria - velikog partyja koji je u čarobnom atriju Arheološkog muzeja organizirao najutjecajniji i najprodavaniji ženski magazin u Hrvatskoj - bio je hommage starom Zagrebu. Te večeri u gostima im je bila domaća poslovna krema - redom Glorijini klijenti i vjerni suradnici. Njima se na početku obratila glavna urednica Glorije Alenka Ostrihon.

image
Pjevač Dino Antonić
Nera Simic

- Mi u Gloriji jako volimo nove početke, tako je i ova večer za nas svojevrsni novi početak. Svega toga ne bi bilo bez vaše podrške, jer vi ste naši partneri - u dobru i zlu. Ono što je nas u redakciji Glorije držalo na okupu i davalo nam snage bilo je zajedništvo i naša kreativnost. Doslovce 24 sata na dan razmišljali smo kako ponuditi kvalitetne sadržaje vama kao partnerima, ali i našim čitateljima, i kako biti uz njih u ta ne baš laka vremena. Stoga smo Gloriju pomladili i dodali joj važnu komponentu društveno odgovornog magazina, koji na svojim naslovnicama ističe i nepoznate žene - jer one svojim herojskim djelima mijenjaju naš svijet. Naš trud prepoznaju čitatelji, ali i vi te se nadam još boljoj suradnji u budućnosti - rekla je Alenka Ostrihon.

Njezine riječi bile su uvod u koncert Riječanina Dine Antonića, koji je dao pjevački glas Perici Šafraneku u TV serijalu "Dnevnik velikog Perice”.

image
Dino Antonić
Ivana Nobilo/Cropix
image
Nera Šimić/Cropix

On i njegov Acoustic trio izvodili su šlagere iz šezdesetih godina prošlog stoljeća, među kojima su bili evergreeni Ive Robića "Samo jednom se ljubi", "Vraćam se Zagrebe tebi" „Golubovi”...

image
Frane Barbarić
Nera Simic

Glumica Mada Peršić otkrila nam je da je „Golubove” i sama pjevala u predstavi zagrebačkog HNK „Tri zime”, a modna dizajnerica Matija Vuica prisjetila se da je upravo u Arheološkom muzeju održala svoju prvu reviju.

image
Mada Peršić
Ivana Nobilo/Cropix

Nakon koncerta, gosti su uživali u osvježavajućim koktelima i finoj hrani te se fotografirali u maštovito uređenom HEP-ovom, Eucerinovom i Podravkinom kutku.

image
Nera Šimić/Cropix
image
Ivana Nobilo/Cropix

Pravi hit bila je Fotkaona - kutak za brzinsku izradu analognih fotografija pun šaljivih rekvizita s citatima iz legendarnog filma Kreše Golika "Tko pjeva, zlo ne misli”.

image
Nera Šimić/Cropix

Snimke iz Fotkaone, koje su gosti mogli ponijeti sa sobom, ostale su im kao trajna uspomena na sjajan provod u Ljetnom vrtu by Gloria.

image
Ivana Nobilo/Cropix
image
Ivana Nobilo/Cropix
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
14. travanj 2024 07:27