PREMIJERA SPOTA

Noelle je novo ime na domaćoj glazbenoj sceni, a njezin singl ‘Halo‘ tek je početak nečega velikog

Ova pjevačica svojedobno je bila članica grupe Alibi u kojoj je zamijenila Franku Batelić, a vodi i vlastiti plesni studio Illusion
Ivana Crnković - Noelle
 Dzavic/PROMO

Mladi producent ZETZ čije su pjesme u suradnji s Igorom Delačem osvojile radijski eter i vrhove top ljestvica, publici predstavlja novu pjesmu "Halo", ali i novo ime na glazbenoj sceni - Noelle.

Iza imena Noelle krije se talentirana pjevačica i plesačica Ivana Crnković koja singlom "Halo" započinje novu glazbenu priču.

Pjesmu "Halo" prati zanimljiv i dinamičan spot čiji je nastanak bio ekstremno dramatičan. Naime, spot je zbog epidemioloških mjera zamalo - zabranjen. Noelle je koreografije za spot pripremala i uvježbavala više od mjesec dana. Kad se približio termin snimanja i kad je sve već bilo dogovoreno i spremno, uvedene su zabrane okupljanja. U prvi tren činilo se da spot nikako neće biti moguće snimiti.

No uz velike napore Noelle i njezinih suradnika, uspjeli su dobiti dozvolu Stožera civilne zaštite te je spot uspješno snimljen u produkciji Cinematic studija pod redateljskom palicom Josipa Grizbahera.

Autori glazbe i teksta su Ivan i Miroslav Zečić, a aranžman i glazbenu produkciju potpisuje Ivan Zečić (ZETZ).

ZETZ je još jednom napisao zaraznu melodiju koja na prvu "ulazi u uho" te ju je oplemenio vrhunskom glazbenom produkcijom, dok se Noelle pobrinula za senzibilnu vokalnu interpretaciju, kao i koreografiju te kostimografiju spota.

Sudbonosni susret Noelle i ZETZ-a dogodio se na CMC Festivalu u Vodicama. Noelle je tad nastupala kao koreografkinja i plesačica Meri Andraković, dok je ZETZ nastupio s hit pjesmom "U ritmu ljubavi" koja je osvojila titulu najemitiranije pjesme CMC Festivala.

ZETZ je znao da je Noelle izvrsna pjevačica jer je već ranije bila članica grupe Alibi u kojoj je zamijenila Franku Batelić. Tad je saznao da se Noelle plesom bavi profesionalno te vodi vlastiti plesni studio Illusion s kojim je osvojila 3. mjesto na najvećem svjetskom plesnom natjecanju DWC, u ogromnoj konkurenciji od čak 8000 plesača. Taj slučajni susret u backstageu CMC Festivala doveo ih je do ideje da njezin pjevački i plesački talent prezentiraju kroz modernu i atraktivnu pjesmu.

Rezultat njihovog zajedničkog truda je pjesma "Halo", s kojom Noelle publici prvi put predstavlja svoj jedinstven glazbeno-plesni izričaj. Kako sama kaže, "Halo" je tek početak.

image
Noelle i ZETZ
Dzavic/PROMO
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
07. ožujak 2024 01:16