BABY MEOW

Njegovi Stipe, Branka i Gertruda sigurno nisu ljubomorni: Baby Lasagna pozirao s mačkom na izložbi mačaka

Mačke na izložbi nisu mu zamjerile što ih je zasjenio...

Baby Lasagna

 Ivana Grgic/Cropix

Baby Lasagna bio je glavna zvijezda na subotnjoj izložbi mačaka u zagrebačkom King Crossu koju je organizirao Savez felinoloških društava Hrvatske. Istrijan koji će nas u svibnju predstavljati na Eurosongu veliki je ‘mačkoljubac‘, a doma ima čak tri mačke: Stipu, Branku i Gertrudu.

- To je tako zasad, ali možda se ta brojka i poveća - kaže Baby Lasagna koji je ljubav prema mačkama pokazao i u stihovima svoje eurovizijske pjesme ‘Rim Tim Tagi Dim‘ koji glase: ‘Bye mom, bye dad, meow cat, please meow back‘.

image

Baby Lasagna

Ivana Grgic/Cropix

- Meow je poštapalica koju već godinama koristim u krugu svojih najbližih kojima se i na telefon javljam s ‘meow‘. Nakon što se sve ovo dogodilo na Dori, odlučio sam da će ‘meow‘ i javno postati moj pozdrav - kaže Baby Lasagna, kojem mačke na izložbi nisu zamjerile što ih je zasjenio. Stoički su motrile stotine obožavatelja koji su i po dva sata čekali kako bi se fotografirali s glazbenikom koji će tijekom svog nastupa na Eurosongu, kako kaže, uz novu koreografiju i odjeću staviti još veći naglasak na mačke.

image

Baby Lasagna

Ivana Grgic/Cropix
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
14. ožujak 2024 15:15