ZVIJEZDE ZADOVOLJNE

Nižu se reakcije na dodjelu Zlatnog Studija: ‘Budimo realni, kada će se ovakva ekipa opet okupiti?‘

‘Nominacija za Zlatni Studio priznanje je struke. Ulazak u finale ove prestižne nagrade, ogroman je uspjeh‘, kazao je Andrija Jarak

Sedma dodjela medijskih nagrada Zlatni Studio, u kategorijama film, radio, kazalište, televizija i glazba, prema izboru čitatelja magazina Studio

 Ranko Suvar/Cropix

"Budimo realni, kada će se ovakva ekipa opet okupiti?", napisao je svom Instagramu sinoć Marko Tolja pa podijelio fotografiju na kojoj su, uz Tolju, Đani Stipaničev, Tajči, Antonela Doko, Jasna Zlokić i Petar Grašo. Velike su zvijezde sinoć zasjale na crvenom tepihu svečane dodjele Zlatnog Studija.

O prestižnoj se medijskoj nagradi oglasio i Andrija Jarak, koji se sa svojom emisijom "Dosje Jarak" našao u finalu. "Krenuli smo prije tri mjeseca. Upalili svjetla reflektora na nešto što većina želi zaboraviti. Dobili bezbroj reakcija, pohvale i podršku. Rezultati gledanosti, ali i interes televizija i javnosti u susjednim zemljama to zorno dokazuju. Bilo je i kritika, sletjelo je i nekoliko prijetnji sudskim tužbama", objašnjava Jarak na Instagramu.

"Nominacija za Zlatni Studio priznanje je struke. Ulazak u finale ove prestižne nagrade, ogroman je uspjeh za emisiju koja je tek krenula. Hvala svima koji su glasali za nas, hvala Jutarnjem na nominaciji. Idemo dalje, gledamo se već idućeg četvrtka", zaključio svoju objavu Jarak.

Let 3 sinoć je pušten iz zatočeništva, a taj su trenutak iskoristili da se jave svojim obožavateljima na Instagramu. "Ruljo! Pustili su nas van da pokupimo Zlatni Studio za spot...", počeli su svoju objavu. A u završetku su objave ostavili poruku pilićima. "Sanjamo konačni obračun", napisali su.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 04:50