‘DONESITE OSMIJEH‘

Nina Badrić najavila veliku proslavu 50. rođendana: Doznali smo gdje će biti party i tko će pjevati gostima

Pjevačica je nedavno najavila kako priprema veliku proslavu ‘okruglog rođendana‘

Nina Badrić

 /Davor Pongracic/cropix

Nina Badrić je na pozivnici za proslavu svojeg 50. rođendana napisala: "Donesite radost, osmijeh i cipele koje ne žuljaju, a za sve drugo ću se pobrinuti ja.".

Pjevačica je nedavno najavila kako priprema veliku proslavu "okruglog rođendana" i našalila se kako je svjesna da će proslava izgledati poput svadbe.

A doznali smo i gdje će biti njezina velika fešta: kultni zagrebački restoran Bistro Apetit će 4. srpnja ugostiti 140 Nininih prijatelja i suradnika. Pjevačica je rekla kako se radi o njoj najbliskijim ljudima.

Da odabranim gostima ništa ne bi nedostajalo Nina se pobrinula angažirajući jednog od najboljih naših chefova, Marina Rendića, koji će za uzvanike pripremati delicije koje su njegovu restoranu donijele i Michelinovu preporuku.

Za glazbu je, pak, zadužen bend Veska Vučkovića koji već godinama oduševljavaju goste najboljih beogradskih klubova poput Dorćolete i Fride. A zasigurno će se i sama Nina na svojoj proslavi prihvatiti mikrofona.

Badrić je nedavno objavila album najboljih pjesama sa Splitskog festivala, Peristili Sentimenti, koje su pjevale njezine kolege i koji smatra svojim "najemotivnijim albumom", a priprema se i za niz koncerata ovog ljeta.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
01. travanj 2024 04:12