LJUBAV CVJETA

Nigdje ne idu jedno bez drugoga: Hana Huljić i Petar Grašo snimljeni zajedno na vjenčanju

Jutarnji je prvi objavio fotografije novopečenog para iz centra Zagreba, nakon čega je procurila informacija kako su u vezi od kolovoza
Petar Grašo i Hana Huljić
 Čitatelj Dubrovačkog vjesnika

Petar Grašo i njegova 14 godina mlađa djevojka Hana Huljić, kći hrvatskog hit makera Tončija Huljića, ovaj vikend provode na Korčuli.

Naime, Grašo je na Korčuli sinoć svirao i pjevao na jednom vjenčanju na koje je stigao u Haninoj pratnji, a čitatelj koji je informaciju javio Dubrovačkom vjesniku, sve je potkrijepio i fotografijom.

Podsjetimo, Jutarnji list prvi je objavio fotografije novopečenog para koje je snimio Cropixov fotoreporter u središtu Zagreba, nakon čega je 'procurila' informacija kako su Hana i Petar u ljubavnoj vezi od sredine kolovoza.

Njih dvoje znaju se već godinama, roditelji su im kućni prijatelji, a da među njima postoji nešto više od prijateljstva shvatili su ovog ljeta, par mjeseci nakon što su oboje prekinuli dugogodišnje ljubavne veze: on s pjevačicom Danijelom Martinović s kojom je bio 24 godine, ona s pijanistom Tomislavom Šošićem s kojim je bila od 2011. godine.

image
Hana Huljić i Petar Grašo
Čitatelj Dubrovačkog vjesnika
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 10:12