‘MASKED SINGER‘

Neki misle da je ispod maske Ćiro Blažević, a drugi vide Ljupku Gojić! Imamo detalje novog RTL-ovog pjevačkog spektakla

Prvih šest maskiranih izvođača (od ukupno njih dvanaest) koliko će ih sudjelovati u emisiji) danas nastupa u pjevačkim dvobojima ovog showa čija su pravila jednostavna

Masked singer

 GORAN JAKUS/RTL promo

Večeras, s početkom u 20:15 sati, na RTL-u kreće novi televizijsko-pjevački spektakl 'Masked Singer', show koji je već osvojio svijet.

Prvih šest maskiranih izvođača (od ukupno njih dvanaest) koliko će ih sudjelovati u emisiji) danas nastupa u pjevačkim dvobojima ovog showa čija su pravila jednostavna: nakon tri pjevačka duela, ostat će tri maske koje imaju najmanje glasova publike, a dobit će mogućnost otpjevati još jednu pjesmu. Ona maska koja bude imala najmanji broj glasova publike prva će se razotkriti i napustiti show.

U prvoj večeri 'Masked Singera' u pjevačke dvoboje ulaze Slatkač protiv Balthazara, Licitarsko srce protiv Torpeda i Meduza protiv Tintilinića, a Antonija Blaće i njezina četiri 'detektiva' Ida Prester, Antonija Mandić, Enis Bešlagić i Borko Perić svim silama će se truditi otkriti tko to sve pjeva ispod sjajnih kostima što ih je specijalno za ovaj show izradio Juraj Zigman.

- Molila sam, kumila i plakala da mi otkriju tko je ispod maski, ali ništa, tako da ćemo morati svi zajedno pogađati! - uoči emisije rekla je Antonija Blaće, koja otkriva da će se prije svake izvedbe na pozornici emitirati prilog o maskiranoj osobi koja nastupa. U prilogu se kriju tragovi koji 'detektivima' i gledateljima mogu pomoći da lakše pogode tko je ispod maske.

Večeras ćemo doznati koliko im je sve to doista i pomoglo. Jer, kako doznajemo s RTL-a, u večerašnjoj emisiji nagađat će se da se iza maskiranih likova kriju Ćiro Blažević, Luka Nižetić, Alen Islamović, Hana Huljić, Ljupka Gojić, Neven Ciganović, Natko Beck, Edo Maajka... Hoće li duge noge Licitarskog srca napraviti pomutnju među 'detektivima', hoće li ih zbuniti glas Slatkača i Balthazara, te tko prvi otkriva svoj identitet i napušta show, gledatelji će otkriti večeras na RTL-u.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 03:41