SVJETSKI, A NAŠ

Naš Vladimir Tintor krenuo u pohod na Ameriku: ‘Toliko mi je to nerealno i lijepo u isto vrijeme‘

‘Kumovi‘ se od sutra emitiraju ponovno na malim ekranima, a Aljošu očekuju novi biznisi, kriza srednjih godina i druge dogodovštine

Vladimir Tintor

 /Biljana Blivajs/cropix

"Svakako znači ova nominacija, zato što ona dolazi od publike. To govori da smo ušli u srca gledatelja, a to je već samo po sebi veliko priznanje i nagrada. Ostale nagrade, koje dolaze od struke su također važne, znak su da te iskusnije kolege prepoznaju, no uvijek su mi draže one koje daju gledatelji i vjerna publika", rekao je za Dnevnik.hr Vladimir Tintor, zvijezda serije "Kumovi" koja se natječe za naš ovogodišnji Zlatni Studio.

image

Serija "Kumovi"

Biljana Blivajs/Cropix

Uspjeh "Kumova", kazao je glumac, leži u scenariju, dobroj kombinaciji glumaca i energije. Sa svojom se kolegicom Olgom Pakalović, koja mu u seriji glumi suprugu, povezao pa razvio prijateljstvo u ove dvije godine snimanja. "Blagoslovljen sam takvom partnericom i držim fige da uskoro ponovno radimo skupa", dodao je.

Glasajte za pobjednike u kategorijama za nagradu Zlatni Studio

Dobro se slagao i sa serijskom djecom Larom i Jakovom, koje igraju Nika Barišić i Momčilo Otašević. "Oboje su fantastični kolege i glumci. Zaljubljen sam u njihov talent i puno sam naučio od njih", kazao je Tintor. Objasnio je i da mu je teško palo kada je završilo snimanje jer je puno vremena proveo s kolegama na setu, ali da su u kontaktu preko njihovih grupa.

Čitatelji mogu glasati jednom dnevno, dok će pretplatnici premium sadržaja Jutarnjeg lista moći glasati dva puta unutar 24 sata. Postanite i vi pretplatnici premium sadržaja klikom OVDJE

"Kumovi" se od sutra emitiraju ponovno na malim ekranima, a Aljošu, kojeg je Tintor utjelovio, očekuju novi biznisi, kriza srednjih godina i druge dogodovštine. "Zadovoljan sam kako se lik razvijao kroz sezone, sazrijevao, prihvaćao ljude i svoju okolinu i okolnosti. Ima nešto stoičko u njemu, nešto racionalno, što je meni i privatno pomoglo da pronađem neki mir u kaotičnim situacijama", rekao je glumac.

Prošla je godina bila obilježena poslovnim uspjesima. Osim "Kumova", film "Domaćinstvo za početnike" redatelja Gorana Stolevskog, u kojem igra jednu od glavnih uloga, premijerno je prikazan u Veneciji na prestižnom filmskom festivalu. "Taj film je meni bio kao jedan veliki izazov, redatelj tako umjetnički zaigran i ozbiljan u isto vrijeme. Film sada počinje svoj život i distribuciju po Americi od kraja mjeseca i toliko mi je to nerealno i lijepo u isto vrijeme. Veselim se čuti feedback i od tamo", kazao je Tintor koji se sada ponovno penje na kazališne daske Osječkog HNK gdje počinje raditi na predstavi "Maratonci trče počasni krug".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. travanj 2024 13:11