SPREMA SE TV SPEKTAKL

Napeto finale Zlatnog Studija: Još samo danas i sutra možete glasati za svoje favorite, tko će pobijediti?

Čitatelji Jutarnjeg mogu glasati jednom dnevno, dok pretplatnici premium sadržaja Jutarnjeg lista mogu glasati dva puta dnevno

Neki od nominiranih za Zlatni Studio: Andrija Jarak, Nina Badrić i Petar Grašo, Mojmira Pastročić, Vojko V, Severina, Barbara Kolar...

Samo još danas i sutra do ponoći. Toliko je preostalo za glasanje u drugom krugu Zlatnog Studija, nagrade žirija i publike iza koje stoje Jutarnji list, Hanza Medija i TV prilog Studio. Na najveće medijsko priznanje kroz pet kategorija - televiziju, radio, film, glazbu i kazalište koje ukupno imaju 21 potkategoriju pretendira 63 finalista.

Glasajte za pobjednike u kategorijama za nagradu Zlatni Studio

U prvom krugu tijekom prosinca pristiglo je gotovo 400 tisuća vaših glasova koji su presudili tko od petero nominiranih od strane stručnog žirija u svakoj kategoriji ide dalje. U drugom krugu sada je ostalo po tri favorita publike u 21 potkategoriji koji se bore se za prestižnu nagradu. Kako stoje trenutno kandidati po broju glasova, naravno ne možemo otkriti sve do zadnjeg trenutka - samog proglašenja, no sasvim je jasno da je borba za Zlatni Studio na mnogim područjima izuzetno napeta. To i ne čudi jer gotovo u pravilu su to sve renomirana lica i uspješni projekti. Primjerice u TV kategoriji za titulu najboljeg voditelja/voditeljice sučeljeni su Zoran Šprajc i Mojmira Pastorčić s RTL-a i HTV-ov Joško Lokas.

image

Zlatni studio

Dakle, vrlo poznata lica i profesionalci, a razlikuje ih samo stil vođenja. Bit će naravno zanimljivo vidjeti i rasplet za najboljeg pjevača godine. Finalisti su Urban, Matija Cvek i Petar Grašo, inače rekoder po broju osvojenih Zlatnih Studija u glazbenoj kategoriji. Hoće li pak "Mama ŠČ" Leta 3, pobjednica Dore, ponovno slaviti? Suparnici za za najbolju pjesmu su joj "Nemoj" Petra Graše i Nine Badrić te Gršina "Mamma Mia". Zato ne propustite dati glas svom favoritu, jer vremena je još malo.

Podsjetimo, publika može glasati putem objavljenih kupona u Studiju i na besplatnom online glasačkom mjestu www.jutarnji.hr.

Čitatelji mogu glasati jednom dnevno, dok će pretplatnici premium sadržaja Jutarnjeg lista moći glasati dva puta unutar 24 sata. Postanite i vi pretplatnici premium sadržaja klikom OVDJE

Zadnji kupon u drugom krugu glasanja u Studiju izašao je 19. siječnja. Kuponi za drugi krug trebaju stići najkasnije do 23. siječnja, a glasanje na www.jutarnji.hr traje do ponoći 23. siječnja. Pobjednike Zlatnog Studija odlučit će zbroj postotnog udjela glasova u kuponima s postotnim udjelom glasova dobivenih glasanjem online. Proglašenje pobjednika bit će u petak 9. veljače u studiju Anton Marti u izravnom prijenosu na Prvom programu Hrvatske televizije, naravno uz veliki zabavno-glazbeni spektakl na malim ekranima.

image

Zlatni Studio 2023. - Mario Lipošsek Battifiaca i Duško Ćurlić

Zeljko Puhovski/Cropix

Najveća medijska nagrada u zemlji, Zlatni Studio, već se sedmu godinu tako nastavlja na bogatu tradiciju časopisa Studio, koji se prvi put tiskao 1964. u nakladi od 60 tisuća primjeraka te je u svojoj povijesti bio nositelj brojnih manjih nagrada. U šest godina novu, najveću medijsku nagradu Zlatni Studio za kategorije filma, kazališta, glazbe, televizije, radija pratilo je više od dva milijuna glasova čitatelja i publike, pa ne čudi što se rezultati, kako ovi tko je ušao u finale tako i oni tko je odnio pobjedu, s nestrpljenjem iščekuju, jer gotovo u pravilu donose vrlo zanimljive rasplete.

image

Zlatni studio

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 22:12