SVE JE SPREMNO

Nakon zagrebačke, Parni valjak koncertom ‘Dovoljno je reći…Aki‘ rasprodao i Arenu u Puli

Pula je grad u kojem Akija pamte po velikodušnom humanitarnom radu te gdje je nagrađen i Poveljom počasnog građanina.

Prizori s koncerta Parnog Valjka posvećenog Akiju Rahimovskom

 Goran Mehkek/Cropix

Sve je spremno za novi susret članova benda Parni Valjak sa svojom vjernom publikom. Ove subote, 25. lipnja u okruženju pulskog amfiteatra, bend će ponovno stati na pozornicu i veličanstvenim koncertom "Valjak i prijatelji: Dovoljno je reći…Aki" odati počast životu i djelu Akija Rahimovskog.

"Arena je rasprodana! Hvala svima!" bend je kratko poručio putem svojih društvenih mreža te tako otkrio kako je kapacitet Arene u Puli i službeno rasprodan, dok su fanovi iz čitave regije objavu popratili komentarima poput "Dolazimo", "Jedva čekamo", "Nakon spektakla u Zagrebu, sada i Pula, neopisiva tuga i sreća".

image

Publika u zagrebačkoj Areni.

Goran Mehkek/Cropix

Koncert je ovo koji se s nestrpljenjem iščekivao, jer predstavlja još jedan emotivan susret Valjka i publike. Nakon jedinstvene izvedbe u zagrebačkoj Areni krajem ožujka ove godine, članovi benda još će jednom na pozornici okupiti glazbene prijatelje i goste te održati koncert ispunjen svojim bezvremenskim klasicima kojima su ispunili živote svih generacija, a svoje pjesme zajedno s publikom posvetiti jednom od najvećih rock pjevača naših prostora.

Bend je Pulu za ovu koncertnu priču izabrao s razlogom - grad je to u kojem Akija pamte po velikodušnom humanitarnom radu te gdje je nagrađen i Poveljom počasnog građanina. Kako je ranije izjavio i Husein Hasanefendić Hus, bend nakon ovoga neće više raditi ovakav koncert: "Odmorit ćemo, sabrati se, vidjeti reakcije publike i donijeti odluke što i kako dalje".

image

Husein Hasanefendić Hus

Goran Mehkek/Cropix

Koncert "Valjak i prijatelji: Dovoljno je reći…Aki" održat će se 25. lipnja 2022. u rasprodanom kapacitetu pulskog amfiteatra. Vrata Arene otvaraju se u 19 sati, a koncert počinje u 21:30.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
14. travanj 2024 21:40