KRSTARENJE

Nakon Italije, poznata pjevačica Lily Allen odmor nastavila u Dalmaciji gdje uživa bez alkohola

Da ljetuje na Jadranu pjevačica je otkrila fotografijom s jedrenjaka pred otokom Šipanom, a potom je bila na Mljetu i Lastovu
 Instagram

Lista celebrityja koji ljetuju u Hrvatskoj svakim je danom sve duža. Ovog se tjedna na nju upisala i Lily Allen, 35-godišnja britanska pjevačica poznata po hitovima "The Fear", "Smile" i "Not Fair".

Allen je stigla u Dalmaciju u društvu dečka, glumca Davida Harboura (45) te svojih kćeri, Marnie Rose (7) i Ethel Mary (9) koje je dobila u braku s dekoraterom Samom Cooperom (42).

Na društvenim mrežama pjevačica se fotografijama s ljetovanja pohvalila kako uživa na hrvatskoj obali.

Da ljetuje na Jadranu Lily je prvo otkrila fotografijom s drvenog jedrenjaka snimljenom pred otokom Šipanom, a potom je s obitelji posjetila i Nacionalni park Mljet. Sudeći po fotografijama, na Jadran su stigli privatnom jahtom.

Krstarenje krajnjim jugom Hrvatske nastavila je javljanjem iz uvale Zaklopatica na Lastovu, gdje je uslikala selfie s jednom od svojih kćeri, a zatim se na drvenom moliću pohvalila kako je odlično sparila bijele sandale točkastog uzorka s haljinom istog uzorka koju potpisuje australski modni brend Zimmermann, tako istovremeno odradivši i, čini se, sponzorske obveze.
Allen s kćerima i dečkom u Hrvatskoj provodi drugi dio ljetovanja, nakon što je srpanj sama provela krstareći Italijom. Uživala je na Capriju, otoku Ischia, Amalfiskoj obali...

image
Instagram

Tijekom ljetovanja u susjednoj Italiji Lilly se našalila kako je “jedini problem kad putuješ sam malo prilika za fotografiranje”, no sada joj to, čini se, ne predstavlja problem budući da odmara u dobrom društvu.

Glazbenica je nedavno ponovno bila u središtu pozornosti svjetskih medija kada se krajem srpnja pohvalila da je već godinu dana izdržala bez alkohola. Nije to prvi put da je pjevačica progovorila o svojim problemima s ovisnosti.

image
Instagram

Naime, Britanka je prije dvije godine izdala memoare u kojima je iznijela potresne detalje iz privatnog života na početku karijere. Između ostalog, otkrila je i kako je "bila ovisna o alkoholu i osjećala se kao objekt" te da se borila s ovisnošću o drogama i bipolarnim poremećajem. Iz tog mučnog života izvukla se zahvaljujući novom dečku Davidu Harbouru, glumcu koji se proslavio ulogom u Netflixovoj uspješnici “Stranger Things”.

image
Instagram

Svoje dvije kćeri Marine i Ethel Lily Allen dobila je u braku sa Samom Cooperom, a njihov je odnos 2018. zapao u krizu kad se pjevačica nakon mirnog života na selu odlučila vratiti na glazbenu scenu, zbog neslaganja na koncu su se i rastali.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
07. ožujak 2024 16:02