GLOBALNO ZATOPLJENJE

Najiščekivaniji video ljeta napokon je vani: Lille i Žanamari predstavile spot za pjesmu ‘Stop‘

Lille i Žanamari pjevaju o fatalnom muškarcu, a upravo im osjećaj zaljubljenosti daje dodatnu energiju i gorivo da žive punim plućima
Lidija Bačić i Žanamari
 Promo

Najiščekivaniji domaći spot ovog ljeta, napokon je vani. Lidija Bačić Lille i Žanamari objavile su video za pjesmu 'Stop'.

Već je i sama najava ovog dueta izazvala velik interes publike, a pjesma je vrlo brzo postala jedna od najemitiranijih u Hrvatskoj. Osim što odudara od svega što je Lidija do sada snimala, pjesma 'Stop' produkcijski i aranžmanski čvrsto je uz bok najvećim stranim pop hitovima.

Danas je napokon dobila i svoj video spot koji je u samo jednom danu snimljen na području Zagreba pod redateljskom palicom Darija Lepoglavca.

Lidija i Žanamari pjevaju o muškarcu koji je za njih fatalan, a upravo im taj osjećaj daje dodatnu energiju i gorivo da žive punim plućima. Glumac u spotu je odraz muškarca koji voli snažnu ženu i upravo zato što je macho i svjestan sebe, dozvoljava ženi da u vezi ‘preuzme volan njegovog auta’, i na duhovit i romantičan način se bori za njenu naklonost.

Na snimanju spota je bilo odlično, a postignutim rezultatom zadovoljne su i Lidija i Žanamari.

'Super ekipa, super vreli dan, golf tereni, retro auto. Žanamari i ja u jednakim bodijima i vrelim scenama. Mislim da će svi biti oboreni kada vide naš spot za pjesmu 'Spot'. Htjeli smo nešto drugačije i neočekivano. Izbjegli smo očekivanja kako ćemo se izvijati u kupaćim kostimama uz more. Ovo je drugačija doza seksi adrenalina. Uživala sam na snimanju s top ekipom', rekla je Lidija Bačić Lille

'Baš sam uživala i odlično se zabavila na snimanju spota! Lidija je jako ugodna osoba i iznimno je lako s njom raditi što je zaista rijetkost. Najdraži dio snimanja mi je bio u Pontiac Firebird Trans Amu jer mi je moj tata prenio svoju ljubav prema old timer automobilima te su mi najljepše uspomene iz djetinjstva vezane uz naš zlatni Mercedes 280 SL. Ta scena na autu i taj miris vintage automobila su mi baš probudili lijepe uspomene i dali mi energiju. Divljala sam po tom Pontiacu kao da me netko pustio s lanca. Naš redatelj Dario Lepoglavec će imati materijala, to je sve što ću reći!', na kraju je rekla Žanamari.

Pogledajte vrući video, no prije toga svakako pojačajte klimu:

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
03. travanj 2023 08:18