FATALNI ODNOS

Najburnija BB veza o kojoj je brujio cijeli Balkan: Zbog Nemeša je Marijana ostavila muža, a otac je se odrekao

U Big Brother kuću ušla je kao udana žena pomorca, a onda se Marijana zaljubila u Nikolu Nemeševića Nemeša

Nemeš i Marijana

 Facebook

Ukupno 19 stanara prošetalo je 2011. godine Big Brother kućom, a pobjedu je tada odnijela Marijana Čvrljak. Kućanica iz Šibenika osvojila je 104 tisuće eura, no nagradu je preuzela bez osmijeha na licu.

Naime, Marijana je tada prolazila kroz turbulentno ljubavno razdoblje. U Big Brother kuću ušla je kao udana žena pomorca Ivana Čvrljka, za kojeg je tada izjavila: "Suprug mi je pomorac pa je mjesec dana kod kuće, a mjesec dana na brodu." U kući se zaljubila u srpskog glazbenika Nikolu Nemeševića Nemeša, a njihov seks pred kamerama pratio je cijeli Balkan.

Nakon izlaska iz Big Brother kuće, Nemeš je pak promijenio ploču i osudio svoju donedavnu partnericu.

"Marijana je glavna zvijezda i glavna glumica ovog serijala i jedan je od razloga zašto sam stigao ovdje. Ja sam imao devetku iz glume, Marijana zaslužuje barem petnaesticu", rekao je tada Nemeš i ostavio Marijanu, a njegove riječi jako su je povrijedile.

Njezin otac se za vrijeme emitiranja popularnog reality showa svoje kćeri odrekao, no na kraju se ipak smekšao i dočekao Marijanu nakon izlaska iz BB kuće.

"Nisam očekivala da će mi otac doći i hvala Bogu. Poslije svih ovih šokova, napokon nešto lijepo. Pokazala sam više nego što sam htjela i sram me je", rekla je tada Marijana i dodala da se zaljubila u Nemeša. Time je dirnula gledatelje koji su je na kraju i nagradili pobjedom.

Nakon izlaska iz BB kuće, Marijana se razvela od supruga s kojim je imala kćer Korinu, preselila u Zagreb i tamo otvorila salon za tetoviranje, no nije imala poslovne sreće. Pomirila se s Nemešom te su nekoliko puta prekidali pa se mirili, a onda se par vjenčao 2016. godine. No taj je brak potrajao samo osam mjeseci. Marijana se zatim 2020. udala za sadašnjeg supruga Karla Seiferta, kojeg je upoznala radeći u jednom kafiću u Zagrebu nakon što je prestala raditi u jednom call centru. S njim je dobila sinčića Aleksandra, a upravo je Seifert policiji prijavio njezin nestanak sa zagrebačke Savice.

image

Marijana i Nemeš

Facebook

"Nestala je tijekom noći, nije ostavila nikakvu poruku niti je bilo ikakvih naznaka da bi se mogla udaljiti iz kuće", rekao je Seifert.

Intenzivna potraga za Marijanom ušla je u drugi dan, a prema neslužbenim informacijama, jučer je tijekom dana dio njezinih stvari pronađen više stotina metara od njezina doma, pa se stoga jučer pretraživao detaljno cijeli kvart kao i područje rijeke Save od Mosta mladosti u smjeru toplane. Kako smo ranije izvijestili, potraga jednakog intenziteta nastavit će se i danas na tom predjelu te će se za potrebe iste ponovno dizati i dron.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
06. ožujak 2024 11:52