RUBEN VAN GUCHT

Muž Blanke Vlašić otkrio za koga navija na Svjetskom: ‘Hrvatska je divna, ali...‘

Ruben Van Gucht i Blanka Vlašić vjenčali su se u svibnju ove godine, a u studenom su dobili sina po imenu Mondo

Ruben Van Gucht

 Instagram/Ruben Van Gucht

Ruben Van Gucht već je na početku Svjetskog prvenstva u Katru morao otputovati u Dohu zbog posla, no čim prvenstvo završi vraća se u Split gdje su njegova supruga, Blanka Vlašić i njihov novorođeni sin Mondo.

U četvrtak naši reprezentativci igraju protiv Belgije, a za koga navija belgijski novinar koji je oženio našu bivšu atletičarku otkrio je za RTL Danas.

- Podijeljeno mi je srce. Hrvatska je divna, ali sam već prije Svjetskog prvenstva imao podijeljene osjećaje. Uvijek je lijepo vrijeme, volim biti tamo, znam sva mjesta i osjećam kao da mi je to drugi dom, kaže on.

image

Blanka Vlašić i Ruben Van Gucht sa sinom

Instagram

Na pitanje hoće li navijati za Belgiju, odgovara kako u pravilu ne bi smio navijati zbog svoje profesije, no volio bi da se obje zemlje kvalificiraju.

- Ako to bude moguće, to će biti divno, ali naravno, nadam se da će se moja zemlja kvalificirati dalje, no zaista sam fan hrvatskoga nogometa, objašnjava.

Zatim je dalje otkrio čuje li se na Svjetskom prvenstvu s našim reprezentativcem i bratom njegove supruge, Nikolom Vlašićem.

- Ne, trenutačno, jer ne želim te veze koristiti da bih dobio neke informacije, ali naravno da sam ga vidio prošli mjesec, odgovara novinar koji je također ispričao kako su novopečena majka i njegov novorođeni sin.

- Mama se odlično snalazi. Nedostaju mi. Znao sam da moram biti tu, ali letim odmah iz Dohe za Split kako bih ih vidio, zaključuje.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 08:25