POLUFINALE SUPERTALENTA

Muškom članu akrobatskog plesnog dua NS Acrobalance puknule hlače, točku nastavili nakon presvlačenja

Jelena i Nenad, plesački i životni par iz Srbije, oduševio je žiri svojim vratolomijama, a Martina Tomčić im poručila kako je u njih zaljubljena

NS Acrobalance

 Luka Dubroja/nova Tv/Luka Dubroja/nova Tv

Ravnoteža, povjerenje i bliskost - sve su to Jelena i Nenad, akrobatski plesni duo NS Acrobalance koji dolazi iz Srbije. Na početku plesačke karijere bavili su se samo akrobacijama, pa su s godinama naučili te akrobacije povezati u smislenu priču. Na velikoj pozornici "Supertalenta" pričali su svoju priču pokretima i svakim novim pokretom ostavljali publiku i žiri bez daha. No u večerašnjem polufinalu u prvom dijelu točke, dogodila im se nezgoda, točnije Nenadu kojem su puknule hlače. Zbog toga je nastup zaustavljen i nastavljen, nakon što se plesač preodjenuo.

- Što se tiče vaše točke definitivno je drugačija od audicijskog nastupa. Ja sam zaista pozitivno impresioniran. Možda bih samo rekao još da niste uspjeli pobjeći od one ljubavi i mržnje. Pokazali ste da kad netko krene kao duetino da se jako teško može pretvoriti u singleino - objasnio je Davor Bilman.

image

NS Acrobalance

Luka Dubroja/nova Tv/Luka Dubroja/nova Tv

- Ja sam u vas dvoje zbilja zaljubljena. Meni je toliko divna ta uigranost i ta vaša energija. Meni je slika vrlo cjelovita, jasna i vi ste više nego sjajni - poručila je Martina Tomčić.

Fabijan Pavao Medvešek je oduševljen kako su izvodili vratolomije. Da nemaju takav spoj između sebe lako bi se poljuljali i poručio im je da ih je jako lijepo gledati u tome.

- Ne mislim da ste vi toliko suludo dobri zato što ste par, nego zato što se abnormalno dobro vježbali. Bili ste do te mjere dobri da sam u jednom trenu skrenula pogled i pitala se što će biti. Bili ste fenomenalno dobri - istaknula je Maja Šuput.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
01. travanj 2024 19:27