SLAVONSKA FEŠTA

Mladenka otkrila detalje svadbe o kojoj svi pričaju: ‘Zašto baš Brena i Grašo? Sad ću vam sve objasniti...‘

Angažman Lepe Brene, koju Martina obožava, suprugovo je iznenađenje na koje nije mogla ostati ravnodušna

Svadba Martine Ravlić i Darka Marijanovića

 D. Mirković/pozega.eu/

Slavonsko vjenčanje kćeri poznatog slavonskog poduzetnika Martine Ravlić i Darka Marijanovića zadnjih je dana doživjelo ogromnu medijsku pozornost. Na njemu su pjevali Petar Grašo i Lepa Brena, a ispod radara nije prošla ni neobična mladenkina vjenčanica. Otkrili su što se zapravo krije iza ovih pothvata u razgovoru za IN magazin.

Par je i dalje u čudu zbog pažnje koju su dobili sa svih strana. Pjesmu za prvi ples mladencima je otpjevao obiteljski prijatelj Petar Grašo.

image

Svadba Martine Ravlić i Darka Marijanovića

D. Mirković/pozega.eu/

- Ja sam rekla kako je ta pjesma ‘Ako te pitaju‘ nešto najljepše što je napisao i otpjevao, uz sve njegove pjesme koje su romantične i divne. Rekla sam mu: ‘Petre, ako se budem udavala, želim da mi to otpjevaš za prvi ples!‘, a on je odgovorio: ‘Ja ću se naljutiti ako se budeš udavala, a ne budeš me zvala!‘ - prepričala je Martina za IN magazin.

Angažman Lepe Brene, koju Martina obožava, suprugovo je iznenađenje na koje nije mogla ostati ravnodušna. Ipak, za njega je saznala nekoliko dana prije svatova jer bi joj na dan vjenčanja to bio preveliki šok.

- Svaka naša fešta je uz ‘Duge noge‘, uz neke od njezinih pjesama. Ja sam suprugu govorila: ‘Ako se budem udavala, ne priznajem ništa ako me ne iznenadiš s Lepom Brenom!‘ Naravno, on se potrudio preko svojih prijatelja, poznanika zaista me iznenaditi s Lepom Brenom na taj dan. Samo nekoliko dana prije saznala sam da će biti Lepa Brena. Ipak su me morali malo psihički pripremiti da ne bi bilo baš taj dan – komentirala je Martina.

image

Svadba Martine Ravlić i Darka Marijanovića

D. Mirković/pozega.eu/

Veliku pozornost izazvala je i Martinina osebujna vjenčanica koju potpisuje dizajnerica Ksenija Vrbanić.

- Ja sam došla, obukla to i rekla: ‘Ksenija, to sam ja, to ste vi! Nema dalje!‘ I onda je njezina ideja bila: ‘Mislim da vi morate imati veo, barem na vjenčanju, ali ne onaj klasični!‘ Ja kažem: ‘Da, naravno!‘ Na kraju mi je to poslala poštom kao iznenađenje, nisam ni znala da će mi to napraviti, i samo mi je napisala: ‘‘Vi ste moja XD dimension!‘‘ - ispričala je Martina za IN magazin.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. ožujak 2024 11:35