UŽIVALA NA KONCERTU

Mir, mir nitko nije kriv: Kosor oprostila uvrede Letu 3, evo fotografije sa Šalate o kojoj svi pričaju

Oni su se znali i oblačiti poput mene, stavljati perike sijede, oblačili su kostime. Htjela sam poravnati te račune, rekla je Kosor

Jadranka Kosor na Twitteru je objavila zajedničku fotku s Letovcima

Let 3 je jučer napravio odličnu atmosferu koncertom na zagrebačkoj Šalati, a među posjetiteljima je bila i Jadranka Kosor koju su javno pozvali da dođe prije nekoliko dana.

"A, kad su zvali! Pozdrav sa Šalate, Zagreb!" napisala je Kosor uz fotografiju s članovima benda, a objavila je i fotografiju s drag plesačicom Jovankom Broz Titutkom. "Tancamo", napisala je.

image
Livio Andrijic/Cropix

Članovi benda su nedavno kleknuli pred fotografijom Jadranke Kosor obučeni u zlatna odijela te su joj poručili da ima riješenu kartu za veliki zagrebački spektakl. Ona je tad rekla da nije sigurna hoće li doći jer čuva malenu unuku pa nije stigla razmišljati o tome, ali u je poziv razveselio. U subotu se ipak odlučila za izlazak.

image
Goran Mehkek/Cropix

U elegantnim crnim hlačama i bijeloj košulji pojavila se dobro raspoložena te je rado pozirala fotografima.

Podsjetimo, Let 3 je bivšu predsjednicu Vlade prozvao u pjesmi ‘Omađijaj me‘ iz 2013. godine.

image

Sandra Benčić

Goran Mehkek/Cropix

"Bozan zvoni, Šuki prdi, Hu hu hu hu, Jadre sere na gradele", pjevali su Riječani odjeveni u kostime kakve je Kosor nosila, a na glavama su nosili sijede perike.

"Zato što sam ja u prošlosti dok sam bila predsjednica Vlade, Let 3 se dosta rugao. Oni su se znali i oblačiti poput mene, stavljati neke perike sijede, oblačili su neke kostime. Budući da je ovo pjesma koja će nas predstaviti na Euroviziji, htjela sam na neki način poravnati te račune", rekla je kad je za svoj nastup u showu Masked Singer odabrala njihovu pjesmu Mama ŠČ! s kojom su pobijedili na Dori. Očito je odlučila zakopati ‘ratnu sjekiru‘ jer im je i čestitala na plasmanu na Eurosongu.

image
Goran Sebelic/Cropix

U publici je viđen i Edo Maajka sa suprugom i kćeri koja je obožavateljica benda, a i Sandra Benčić iz Možemo. Let 3 su zahvaljujući Euroviziji stekli obožavatelje u cijelom svijetu, pa su u publici bili i fanovi iz Ukrajine, Španjolske, Japana i Australije.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 06:50