ŽIVOT NA VAGI

‘Mijenjamo ljudima živote i imamo sjajnu gledanost, a sada ciljamo na treći Zlatni Studio‘

Kandidati, treneri, nutricionisti, psiholog, Marijana Batinić, ekipa showa je velika kaže Vanja Meandžija, izvršni producent
Život na vagi
 Maja Bota Za Rtl

Za RTL-ov show "Život na vagi" ovo je četvrto finale medijske nagrade Zlatni Studio. Posljednje dvije godine ekipa emisije osvojila je priznanje za najbolji reality u proteklom razdoblju, a hoće li im to poći za rukom i treći put zaredom, doznat će se 20. veljače. Sada konkuriraju s petom sezonom "Života na vagi" u kojoj je pobjeda među 16 kandidata pripala Mateju Petroviću. Ovaj Slavonac u show je ušao sa 152 kilograma, da bi mu težina spala na 84,1 kilogram. Izgubio je 67,9 kilograma, što mu je u konačnici donijelo 170.000 kuna glavne nagrade. Inače, ova peta sezona osim što je obilovala emocijama kao nikad dosad, imala je brojne novitete. Naravno, i snimanje ovog showa obilježile su epidemiološke mjere pa su se svi kandidati prije ulaska u kuću morali testirati na koronu. No, to je bio onaj neplanirani novitet, a ostali se nisu dogodili igrom slučaja.

Tako se prvi put "Život na vagi" odvijao u Slavoniji, u Staroj Kapeli, a vođenje emisije preuzela je Sanja Žuljević jer je Marijana Batinić rodila. Treneri su pak ostali isti - Maja Ćustić i Edin Mehmedović.

- Svake sezone cijeli produkcijski tim zada si najveći zadatak, kako ovu sezonu osvježiti i učiniti zanimljivijom od prošle! "Život na vagi" je show koji uvelike pomaže ljudima i želimo ga zadržati na našim ekranima što dulje, a to ćemo napraviti upravo tako da svaku novu sezonu napravimo bolje i drukčije od prošle. To je najveći izazov, raditi na dugovječnosti tog hvale vrijednog showa - govori nam Vanja Meandžija, izvršni producent emisije. Što se tiče najboljih trenutaka u protekloj sezoni, Meandžija odgovara da oni uvijek dolaze nakon što završi snimanje.

- Kad se kandidati jave i pohvale održavanjem svojih kilograma ili postizanjem još boljih rezultata, kad vidite da o njihovu uspjehu pišu portali, novine, kada znate da su uspjeli promijeniti svoj život, tada cijela ekipa osjeća zadovoljstvo i sreću zbog njihova uspjeha - ističe izvršni producent.

Koliko je zadovoljan reakcijom publike?

- Neopisivo. Neizrecivo smo sretni što doista iz godine u godinu 'Život na vagi' postiže sve bolje rezultate gledanosti i sve je bolje prihvaćen u društvu. Mislim da nema osobe koja nije primijetila da je od pojave ovog showa svijest ljudi za zdravijim načinom života postala sve veća. Možemo zahvaliti svima koji su se u ovih pet sezona pojavili pred kamerama. Od naših predivnih kandidata, preko trenera, nutricionista, psihologa i svih ostalih stručnjaka do naše drage Marijane Batinić koja sa svima nama ulaže puno emocija i truda u uspjeh showa.

image
Zlatni Studio
Jutarnji List
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 01:56