ZVIJEZDE PJEVAJU

Mia Negovetić pustila suzu, a Mila Horvat oduševila žiri: Emisiju je napustio i prvi par

U drugoj emisiji pjevao se rock i pop, a najviše bodova žiri je dao Mili Horvat i Lari Antić za sjajnu izvedbu pjesme Amy Winehouse

Mila Horvat i Lara Antić Prskalo

 Dario Njavro za HRT

Prije sedam dana upoznali smo osam parova nove sezone HRT-ova showa "Zvijezde pjevaju", a već večeras smo se oprostili od prvog.

Žiri - Danijela Martinović, Marko Tolja i Mario Lipovšek Battifiaca - i gledatelji, najmanje ocjene to jest najmanje telefonskih glasova, dali su kineziologu i glumcu Mariju Valentiću i Antoniji Matković Šerić.

Sportska novinarka Mila Horvat i Lara Antić Prskalo, glumica Jelena Miholjević i Zoran Prodanović Prlja, influencer Marco Cuccurin i Mia Negovetić, književnica i prevoditeljica Ivana Šojat i Goran Bošković, novinarka Matea Šeparović i Bojan Jambrošić, glumac Goran Grgić i Ivana Kindl, glumac Domagoj Janković i Alen Đuras nastavit će borbu za glasove gledatelja i žirija.

image

Prlja i Jelena Miholjević

Dario Njavro za HRT

Zvjezdani parovi ovaj su put natjecali pjevajući pop i rock pjesme - a svojim rockerskim nastupima posebno su oduševili Goran Grgić i Ivana Kindl koji su pjevali pjesmu Gorana Barea "A ti još plačeš" te Jelena Miholjević i Zoran Prodanović Prlja s legendarnim hitom Blurea "Song 2".

image

Mia Negovetić i Marco Cuccurin

Dario Njavro za HRT

Mia Negovetić, koja je sa svojim kandidatom influencerom Marcom Cuccurinom otpjevala pjesmu "Bilo mi je prvi put" na kraju je čak pustila suzu. Danijela Martinović je priznala da je i njoj "zasuzilo oko".

image

Žiri showa iza pozornice - Marko Tolja, Danijela Martinović i Mario Lipovšek Battifiaca

Facebook

Najviše bodova žirija osvojile su Mila Horvat i njezina mentorica Lara Antić Prskalo koji su oduševile izvedbom pjesme Amy Winehouse "You Know I‘m No Good", ali i svojim outfitima od lateksa te, šminkom i frizurama. Lari Antić Prskalo ovo je bio prvi nastup jer se u prvoj emisiji zbog bolesti nije mogla pridružiti Mili Horvat, nego ju je zamijenila Gina Victoria Damjanović.

image

Goran Grgić i Ivana Kindl

Dario Njavro za HRT

Specijalni gost u ovoj emisiji bio je Dino Jelusić koji je u jednoj od prethodnih sezona showa i sam bio mentor Tari Thaller i pobijedio. Mladi pjevač izveo je svoju, kako je rekao - staru novu pjesmu - "Ti to dobro znaš". Ovih dana pojavile su se vijesti da on više nije član benda Whitesnake, no to je kasnije demantirao njegov otac i menadžer Dario Jelusić. Dino je izjavio trenutno nema odgovore na pitanja o situaciji u kojoj se našao nakon što je bend otkazao turneju u sklopu koje je trebao nastupiti i u Zagrebu. "Vidjet ćemo, trenutno je sve u velikoj zavrzlami" rekao je Jelusić prije dva dana. U emisiji se prisjetio svojih nastupa s Tarom Thaller, najavio mini turneju s prijateljima posvećenu Indexima, te odlazak na četiri mjeseca u SAD.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 10:18