ZAR JE LJUBAV SPALA NA TO

‘Meni je ovo ostvarenje sna‘: Pogledajte kako izgleda i zvuči Jelena Rozga u zagrljaju Matije Cveka

Sudbina je ovog puta odredila da s njom ovaj duet otpjeva Matija Cvek, jedan od trenutačno najpopularnijih mladih pjevača

Jelena Rozga i Matija Cvek

 Petar Vilovic Krajacic

Vjerni obožavatelji poznate pjevačice Jelene Rozge s nestrpljenjem očekuju njezin sljedeći nastup, s obzirom da je već dugo nisu vidjeli ni na društvenim događanjima.

Mjesecima je jedna od naših najpopularnijih pjevačica „zatvorena“ u studiju gdje vrlo koncentrirano i studiozno radi na nečem što bi drugi nazvali projektom, a Jelena ostvarenjem sna. Naime, uskoro će na svjetlo dana izaći album 19 odabranih pjesama obrađenih u akustičnoj verziji.

Kod odabira pjesama Jelena se vodila, kako kaže, svojim srcem, pa je i naslov albuma simbolično nazvan “Minut srca mog“ te je osvrt na njezin veliki hit iz 1996. godine. Ovaj je album pjevačica napravila sebi za dušu, ali i kao poklon svojoj publici u nadi da će iskrenu emociju koja je vodi i ovog puta prepoznati oni koji srcem vide.

image

Jelena Rozga i Matija Cvek

Petar Vilovic Krajacic

Osjećajem za kojeg kaže da je nikad ne prevari, vodila se i kod odabira suradnika, pa je na ovom putu u stopu prati njen suradnik, producent Srđan Sekulović –Skansi koji je napravio aranžmane za novi album, a prva pjesma koja je upravo danas u podne predstavljena na Jeleninom YouTube kanalu, obrada je hita „Zar je ljubav spala na to“ koji je prije više od 20 godina kao članica grupe Magazin otpjevala s Tifom, bivšim pjevačem Bijelog dugmeta. Sudbina je ovog puta odredila da s njom ovaj duet otpjeva Matija Cvek, jedan od trenutačno najpopularnijih mladih pjevača.

No to nije jedini izazov pred ovom pjevačicom i njezinim timom. Priprema i veliku turneju, istog naziva, u sklopu koje će se održati i veliki koncert u zagrebačkoj Areni, 17. prosinca. Nakon toga će 11. veljače 2023., 12 godina nakon što je kao prva glazbenica rasprodala Spaladium Arenu, održati spektakularan koncert kao poklon gradu u kojem je počela divna priča o ljubavi jedne žene i njezine publike.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 08:01