POHVALIO I SVEĆENIK

Matija Vuica podijelila detalje o vjenčanici Ane Gruice: ‘Predala sam je na naplatnim kućicama!‘

Ana Gruica i Boran Uglešić vjenčali su se crkveno prije gotovo tjedan dana, a Vuica je otkrila zanimljive detalje s vjenčanja

Ana Gruica, Boran Uglešić i fra Jozo Cirko
 

 Nikola Vilic/Cropix

Prošlo je gotovo tjedan dana od crkvenog vjenčanja splitske glumice Ane Gruice i psihijatra Borana Uglešića, ali i dalje se o njemu priča. Par je već odavno u građanskom braku, ali željeli su izreći sudbonosno ‘da‘ i pred Bogom.

Sve poglede na vjenčanju plijenila je Ana koja je nosila pred oltarom vjenčanicu dizajnerice Matije Vuice.

„Bio je to kratki dogovor, u kojem smo se brzo usuglasile da vjenčanica bude kao iz bakinog baula, kao da je isheklana od pamučnog konca, tek da naglasi savršenu Aninu figuru. Čuvala sam ovu čipku odavno za moju Anu, znala sam... nema tu ni šljokica ni kristala“, napisala je Vuica na svom Instagramu uz fotografije s Aninog vjenčanja o tome kako je nastajala vjenčanica.

Vjenčanica je toliko oduševila prisutne da ju je komentirao čak i svećenik.

‘‘Znači prvi put sam na vjenčanju gdje svećenik komentira haljinu. Taj svećenik je toliko divan i duhovit cijelo vrijeme, a opet u cijelom tom obredu, da sam to stvarno prvi put čula i ona njegova rečenica: ‘Ti svoju sigurno više nikad nećeš odjenuti, a ti Borane, možeš to odijelo još koji put.‘ Pa to je fantastično", rekla je Vuica, prenosi Slobodna Dalmacija.

image

Ana Gruica, Boran Uglesic i fra Jozo Cirko

Nikola Vilic/Cropix

Na pitanje novinara Gordana Vasilja što je to svećenik komentirao za njezinu vjenčanicu, Matija je odgovorila:

‘‘Ana, imaš divnu vjenčanicu. Baš je komentirao onako kao pravi Fashion mačak s oltara. To nisam nikad doživjela. Predivno. Bravo svećenik, bravo dragi.”

Na Instagramu je Matija ponovno spomenula svećenika.

„Stopila se s predivnom crkvicom sv. Luka i najljepšim obredom zahvaljujući jedinstvenom i kako svi kažu, omiljenom svećeniku, velečasnom Jozi“, a onda je otkrila jedan neobičan detalj.

„A primopredaja - vjenčanice, naplatne kućice na putu za GO jer jedna proba je bila dovoljna“, piše Matija.

image

Crkveno vjenčanje splitske glumice Ane Gruice i psihijatra Borana Uglešića u crkvi sv. Luke.

Nikola Vilic/Cropix

Na crkvenom vjenčanju bile su obitelji mladenaca i prijatelji, a među okupljenima našla su se i neka poznata imena. Anine prijateljice Lana Pavić, Viktorija Đonlić Rađa i Iris Livaja, potom Anin kolega i pjevač Ivan Perkušić i modni kreator Ivica Skoko. Modni dizajner Ivica Skoko bio je zadužen za haljinu u kojoj je Ana otplesala prvi ples na Nininu pjesmu „Dani i godine“. Okupljene je oduševio nastup glazbene dive Zorice Kondže, a prijatelj Ivo Perkušić također je zapjevao svojoj prijateljici.

Podsjećamo, Ana i Boran vjenčali su se građanski prije pet godina jer je tada Uglešić bio u crkvenom braku, a nedavno je dobio crkveni razvod od prve supruge Dijane jer je dokazao da brak nije sklopljen valjano.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 15:29