CVEKBURGER

Matija Cvek kuhao na Instagramu, javila mu se i Mia Dimšić sa zanimljivom porukom: ‘Ženit ćemo te...‘

Pjevač je podijelio svoje kulinarske sposobnosti s pratiteljima, a hejterima je poručio: ‘Dođite, meso je staro 10 dana‘

Matija Cvek

 /Instagram/ Matija Cvek

Pjevač Matija Cvek (30) podijelio je jučerašnji ručak sa svojim pratiteljima na Instagramu. Na prvoj fotografiji je pjevač u pregači i drži dasku s četiri primamljiva burgera. Na drugoj fotografiji Cvek na dlanu drži otvoren burger. „Brijica”, napisao je kao opis fotografije.

Fino je zamirisalo mnogima na sceni koji su komentirali Cvekovu fotografiju.

„Ženit ćemo te svi”, napisala je pjevačica Mia Dimšić koja se činila najviše oduševljenom Cvekovim kulinarskim sposobnostima.

Pjevač Marko Kutlić napisao je smajlić koji plače od smijeha, na što mu je Cvek interesantno odgovorio:

„Zovem hejtere na burger. Meso friško od prije 10 dana."

Oduševljena je bila i influencerica Andrea Andrassy koja je napisala smajlić sa srcima u očima. Glazbenik Vjeko Ključarić objavio je smajliće kojima curi slina za hranom. Kreativan naziv za ove burgere glasio je u jednom komentaru: "Cvekburger".

Podsjećamo, Cvek osim što je uspješan kuhar koji je oduševio hrvatsku scenu ovom fotografijom, stvara brojne uspjehe na hrvatskoj glazbenoj sceni. Dvostruki je dobitnik Porina za najbolji pop album i najbolje muško izvođenje pjesme za svoj hit „Ptice”. Matija uživo nastupa sa svojim bendom The Funkensteins.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 02:25