‘BLIZU (69)‘

Matija Cvek ima novi singl, već treći ove godine, a u spotu glumi i hrvatski princ Harry

‘Pjesma je u meni izazvala emocionalno pražnjenje i ispunjenje u isto vrijeme‘, rekao je Cvek o novom singlu s nadolazećeg albuma
 Mislav Žabarović

Matija Cvek, mladi glazbenik koji je popularnost stekao sudjelovanjem na HRT-ovoj emisiji "A-Strana", objavio je šesti singl sa svojeg nadolazećeg albuma, pjesmu "Blizu(69)".

Matija ovom pjesmom nastavlja osvajanje radijskih i televizijskih top ljestvica, koje je poharao pjesmama "Visine", "Nasloni se", "Drama" i "Plaža".

- Realizaciju trećeg singla u ovoj nepredvidljivoj i burnoj godini smatram velikim uspjehom. Pjesma "Blizu(69)" izazvala je u meni apsolutno emocionalno pražnjenje i ispunjenje u isto vrijeme. Uložen je velik trud kako bi pjesma zaživjela i kako bi se prvotne ideje pretočile u kvalitetan završni produkt. Hvala koautoru glazbe Mislavu Žabaroviću te autoru aranžmana Edinu Tahiroviću na strpljenju i aktivnom sudjelovanju u cijelom procesu stvaranja te fenomenalnom Luki Sepčiću koji je na najljepši mogući način vizualizirao pjesmu i režirao predivan video spot – rekao je 27-godišnji Matija Cvek.

image
Mislav Žabarović

Uz Matiju, u najnovijem se spotu pojavljuju i dva para. Među ostalima, jednu od uloga dobio je i 22-godišnji model Robert Bojanić, kojeg često nazivaju hrvatskim princom Harryjem. Robert, jedini hrvatski crvenokosi model, nosio je revije na događanjima poput Bipa Fashion HR-a, Cro A Portera, Fashion Incubatora i Elite Model Looka, a odradio je i niz modnih editorijala te pozirao za velike brendove.

image
Mislav Žabarović

Cvek sa svojim bendom uskoro nastupa u Bjelovaru, 7. listopada u Oka Pubu, a jedan će nastup imati i u Zagrebu 18. listopada. Lokacija će biti naknadno objavljena.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
09. travanj 2024 19:16