BITKA ZA ZDRAVLJE

Mate Bulić hospitaliziran zbog covida-19: ‘Prima kisik, ali hvala Bogu, nije na respiratoru‘

On nema mobitel sa sobom, stoga ne prima pozive i poruke. Hvala svima koji su javili kako mole za Matu, poručili su na Facebooku
Mate Bulić
 Davor Pongracic/Cropix

Nakon medijskih napisa da je glazbenik Mate Bulić u teškom stanju u bolnici, oglasili su se iz njegova PR tima na Facebooku. Potvrdili su da je pjevač zaražen koronavirusom i da je od ponedjeljka hospitaliziran, ali su zanijekali da je na respiratoru.

- Hvala vam na svim porukama koje smo primili ovih dana. Istina je, Mate je zaražen koronavirusom i od ponedjeljka je u bolnici. Trenutno prima kisik, ali hvala dragom Bogu, nije na respiratoru. Htjeli bismo skrenuti pažnju da bolest ne bira, i da se što više pazite i pridržavate mjera kako biste zaštitili sebe i sve oko vas. Prioritet nam je Matin oporavak i na to smo svi usredotočeni, napisali su.

Poručili su da Mate me može primiti pozive i poruke jer nema mobitel sa sobom.

- On trenutno nema mobitel sa sobom, stoga ne prima pozive i poruke. Još jednom, hvala svima koji su javili kako mole za Matu. U molitvama za brzim ozdravljenjem su nam svi koji se bore s ovom opakom bolešću, poručili su na Facebooku.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 06:11