NALJUTILI JE

Martina Tomčić požalila se na poslovanje hrvatske tvrtke: ‘Nisu čak ni iskazali žaljenje. Zbljuv! Sramite se‘

Naša operna pjevačica je naručila paket za koji je očekivala da će doći na njezinu adresu, ali to se nije dogodilo

Martina Tomčić

 Instagram

Operna pjevačica Martina Tomčić svojim se pratiteljima na Instagramu požalila situacijom u kojoj se našla ovih dana. Martina je naručila paket i dogovorila dostavu istog, ali služba za dostavu paketa nije ispoštovala taj dogovor.

image

Martina Tomčić se požalila na poslovanje jedne tvrtke

Instagram

"Nego, ‘ajmo malo o hrvatskoj ‘poslovnosti‘. Platim dostavu 6 eura na adresu (uvijek je netko prisutan od 8 do 20 sati da preuzme paket), dobivam od kurirske službe mail s terminom dostave, no paket nije isporučen, pa dobivam SMS da paket sama preuzmem na paketomatu, jer je eto dostavljač samoinicijativno procijenio da mi to odgovara", napisala je pa dodala:

"Šaljem mail firmi od koje očekujem paket koji, naravno, vrlo bezobrazno peru ruke od cijele priče (dobili su 6 eura od mene za dostavu) i upućuju me na njihova partnera dostavljača. Nisu čak ni iskazali žaljenje zbog cijele situacije. Zovem kontaktni centar dostavne službe sad već tri dana i slušam potpuno različite priče – od obećanja da će se prioritetno drugi dan riješiti, do dobronamjernog sugeriranja da si najbolje sama odem po paket do paketomata. Fantastična poslovnost u obje firme! Platiš dostavu jer si možda bolestan, nepokretan, bez auta, principijelan… nebitno zapravo zašto, ali oni će odlučiti kako će raspolagati tvojim novcem i tvojim vremenom! Zbljuv! Sramite se."

Martina je javnosti poznata i kao članica žirija u emisiji "Supertalent", a prozvali su ju najstrožom u žiriju.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. rujan 2024 22:30