ROMANTIKA NA ULICI

Marin Miletić i Kristina Krepela uživaju na ljetovanju: Tijekom plesa podigla joj se haljina

Novopečeni par inače drži svoju vezu privatnom i dalje od očiju javnosti

Kristina Krepela i Marin Miletić

 Davor Pongracic/Cropix

Saborski zastupnik MOST-a Marin Miletić podijelio je sa svojim pratiteljima Instagram story u kojem pleše sa svojom djevojkom, glumicom Kristinom Krepelom.

Iako vole držati svoju vezu privatnom i dalje od očiju javnosti, Miletić je objavio na društvenim mrežama kako se dobro zabavlja s tamnokosom glumicom.

U videu se može vidjeti kako Miletić, koji je bio odjeven u ležernu kombinaciju, pleše s Krepelom te je vrti, a u tom se trenutku njezina lepršava haljina podignula, otkrivši joj tako donje rublje.

image

Story Marina Miletića

Podsjetimo, političar i glumica su ove godine bili viđeni u šetnji parkom Maksimirom, a na proslavu rođendana Ane Radišić došli su skupa držeći se za ruke te time potvrdili svoju vezu.

- Kada je riječ o mom privatnom životu, ja ga volim držati za sebe i to namjeravam raditi i dalje. Volim kada me ljudi doživljavaju kroz ono što radim. Čitav svoj život nisam nikada s medijima pričala o privatnom životu i smatram da glumci trebaju zadržati jednu malu dozu privatnosti samo za sebe, rekla je Krepela jednom prilikom za RTL.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
10. travanj 2024 05:16