OBITELJSKA IDILA

Marijana Batinić otkrila što sve slavi i kako su prošli prvi dani s Rozom: ‘Znam, patetična sam‘

‘Svaki dan neki razlog za slavlje! Danas slavimo prvu prospavanu noć u komadu‘, otkrila je voditeljica pratiteljima
Matej Pašalić i Marijana batinić s kćeri Rozom
 Instagram

Marijana Batinić, 39-godišnja voditeljica na RTL televiziji koja je donedavno vodila showove 'Život na vagi' i 'Ljubav je na selu' u simpatičnoj objavi na Instagramu otkrila je kako sutra slavi mjesec dana otkako su ona i njena novorođena kći Roza izišle iz rodilišta.

image
Instagram

“Svaki dan neki razlog za slavlje! Ovaj vikend smo proslavili mjesec dana našeg Pere Ždere. Danas slavimo prvu prospavanu noć u komadu. Sutra obilježavamo mjesec dana otkad smo izašle iz rodilišta, a dočekala nas je eksplozija ljubavi i prigodne roza boje”, započela je poznata Splićanka koja s obitelji živi u Zagrebu.

image
Instagram

Podsjetimo, mnogima omiljena vodditeljica rodila je 18. rujna u zagrebačkoj Petrovoj bolnici djevojčicu Rozu.

image
Instagram

Uz ponosne roditelje, Marijanu i njenog supruga Mateja Pašalića, prinovi u obitelji najviše se razveselila njihova petogodišnja kći Ena što se i vidi iz novih fotografija koje je ponosna mama podijelila s javnosti.

Emotivna Marijana sada se prisjetila se i prvih trenutaka s malenom Rozom.

image
Instagram

“Moja me Ena dirnula tim iskrenim dječjim iščekivanjem mlađe seke, a onda me doma 'zakucala' ovom porukom dobrodošlice... ? Ljepši poklon od jutra kad se s njih dvije (i tatom - njega još nismo izbacili!) ušuškam u krevetu nisam mogla poželjeti! Znaaam, patetična sam - i vi biste bili na mom mjestu”, napisala je Marijana dodavši kako su to bili dani za pamćenje.

image
Matej Pašalić i Marijana batinić s kćeri Rozom
Instagram
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 21:14