RIJETKE FOTOGRAFIJE

Mamićeva snaha čuva privatnost pa je sve iznenadila fotkom sa suprugom, ali povod je bio poseban

Objavila je fotografiju na kojoj zajedno sa suprugom pozira povodom njegovog 38. rođendana, a potpisala ju je: ‘Najsretniji ljubavi‘.
Tia i Mario Mamić/Instagram

Tia Mamić, pokćerka političara Ljube Jurčića i supruga Marija Mamića, svoj obiteljski život čuva od javnosti pa je mnoge iznenadila kada je na svom Instagram profilu objavila rijetku fotografiju sa suprugom. Povod je bio njegov 38. rođendan, a mjesto radnje je bilo na jednoj vrtnoj zabavi.

Fotografiju je potpisala:'Najsretniji ljubavi'.

Tia se u listopadu 2017. godine udala se za sina Zdravka Mamića, Marija Mamića. Navodno je ljubav između tog para planula na otoku Pagu godinu dana prije raskošnog vjenčanja. Nakon toga par je Novu godinu dočekao u Dubaiju te zajedničkom fotografijom na društvenim mrežama potvrdio vezu.

View this post on Instagram

Najsretniji ljubavi ! ❤️

A post shared by Tia Mamic (@tia.mamic) on

Vjenčanje je održano u zagrebačkom hotelu Westin pred stotinjak uzvanika, a Tia se nakon udaje povukla s društvenih mreža.

View this post on Instagram

♥️

A post shared by Tia Mamic (@tia.mamic) on

Nedavno je s bliskom prijateljicom i vizažisticom Ladom Mitrašinović pokrenula privatni posao s kozmetičkim proizvodima.

Kako bi predstavile zajednički biznis, Tia i Lada su snimile i seksi fotografije. Pozirale su u bodijima sa svilenim ogrtačima i istaknule svoje bujne dekoltee te pritom pokazale učinkovitost svoga proizvoda.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
08. travanj 2024 08:36