ZGODNA RENATA

Mama Hajdukovog golmana vrućim fotkama raspametila fanove: ‘Pokraj tebe i najzdraviji dobiju temperaturu!‘

Renata Lovrinčević Buljan ovog vikenda uživala je na moru, a pratitelji su oduševljeni njezinim izgledom i dobrom formom

Renata Lovrinčević Buljan

 Ivan Gudic/

Fitness trenerica i bivša misica Renata Lovrinčević Buljan (47) pohvalila se kako provodi vikend na moru. Majka mlade nade Hajduka Borne Buljana ovaj vikend iznenadila je pratitelje fotografijom u narančastom badiću i videom skoka u more.

Brojni pratitelji pozitivno su reagirali na Renatinu fotografiju na kojoj je zakoračila i tako istaknula svoje utegnute noge i trbuh, a imala je i poruku za njih.

„Život je kao uzburkano more i vrijeme je da napraviš korak naprijed u sigurniju, ljepšu budućnost s @renata.lovegym”, referirala se Renata na svoju teretanu.

„Pokraj tebe i najzdraviji čovjek dobije temperaturu preko 40”, glasio je komentar oduševljena na Renatinu fotografiju.

Ipak, nekima je srce zastalo kada je ova zgodna fitness trenerica skočila s visoke stijene u more, što je podijelila na Instagram priči.

image

Renata Lovrinčević Buljan

Screenshot/instagram/renata Lovrinčević Buljan/
image

Renata Lovrinčević Buljan

Screenshot/instagram/renata Lovrinčević Buljan/

Iako ima 47 godina, Renata živi kao da ima 30 godina manje, kao što je rekla u nedavnom intervjuu za Jutarnji.

"I dalje se penjem na razne visine, skačem u more, napravim stoj na glavi... Sve ono što sam radila i prije 30 godina. Drago mi je da sam neke ljude navela da tek u poodmaklim godinama uspiju napraviti svoj prvi stoj ili zvijezdu. Drago mi je da sam nakon toga mogla vidjeti koliko su sretni zbog toga. A što se mene tiče, ako od ljudi tražim da vježbaju, da se trude, onda i ja moram dobro izgledati, truditi se i biti zdrava. Zdravlje ja važno, pa se baš ovih dana spremam na sistematski pregled. Nije u redu samog sebe zanemarivati, pa onda doći i reći: ‘Joj, doktore, pomagaj‘", kazala je.

Renata često pokazuje svoju izvrsnu formu na društvenim mrežama. Ovog tjedna objavila je i video na kojem se vješa po ogradi uz more i pritom pokazuje snagu svojih ruku.

„Pazi, nemoj pasti”, zabrinuo se jedan pratitelj.

„Nju da baciš iz aviona bez padobrana u zraku bi radila trbušnjake, a aterirala bi u čučnju i to na prstima”, odgovorio mu je drugi, siguran u Renatinu fizičku spremnost.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 16:40