STIŽE PRINOVA

Maja Šuput (41) je trudna: ‘Danas slavimo 15 tjedana u nadi da će idućih 25 proći ovako lijepo‘

Pjevačica je otkrila da sa suprugom Nenadom Tatarinovim očekuje svoje prvo dijete
 Instagram

“Iznenadjenjeeeee!”, započela Maja Šuput, (41) pjevačica i televizijska voditeljica, poznata kao “kraljica svadbi” objavu na svom Instagramu u kojoj je otkrila da sa suprugom Nenadom Tatarinovim očekuje svoje prvo dijete.

“Dragi moji, od svih objava i najava, imam puuuunooo veću vijest od svih dosadašnjih! Ova je za nas najljepša, najčudesnija i toliko magična da vam ne mogu opisati naše osjećaje. Naime u našu malu, ali prepunu ljubavi obitelj, dolazi prinova kao najveći dar i kao karika koja je bila oduvijek željena i samo je još ona nedostajala za naš svemir? Malo je reći da smo oboje u '7. nebu' i da je riječ uzbuđenje dosegla novu dimenziju.

Napokon je došao trenutak da vam otkrijemo slatku tajnu i da beba ima prvu foto uspomenu na rast u maminom trbuščiću?... Danas slavimo 15 tjedana u nadi da će sljedećih 25 proći ovako lijepo i sigurno za nas. Wish us luck!”, napisala je presretna buduća mama.

image
Instagram

Podsjetimo, Maja se za Nenada zaručila 2017. godine, a sudbonosno 'da' izrekla je 2019. U svom prepoznatljivom stilu, par je svojim najmilijima priredio svadbu za pamćenje.

image
Instagram

Na vjenčanju je bilo samo 60 uzvanika, ali je zato u izvedbi Majinih ideja sudjelovalo čak sedamdeset ljudi, koji su četiri dana slagali svadbeni šator, sjenicu za vjenčanje, razglas, tepihe, bar za koktele... Za slučaj pretjeranog opuštanja svaki je gost dobio “set za mamurluk”, a ludi vikend završio je u ponedjeljak u ranim jutarnjim satima.

image
Instagram
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 16:41