STIŽE TREĆA PRINOVA

Luka Bulić spreman je za borbu s pelenama: ‘To je kao vožnja biciklom, nikad ne zaboraviš‘

Poznati voditelj i njegova supruga Ana čekaju treće dijete, a nama je otkrio što njegove kćeri kažu na novu bebu koja stiže u studenom
Luka Bulić
 Damir Krajac/Cropix

Poznati televizijski i radijski voditelj, 41-godišnji Luka Bulić čeka treće dijete. Bulić i njegova supruga Ana, sredinom studenog dobit će nakon devetogodišnje Nike i petogodišnje Lucije još jednu kćerkicu i veselje u obitelji je na vrhuncu.

- Nika i Lucija su uzbuđene što će stići beba doma, jer vole se s bebama družiti, a sada će im doći jedna koju neće morati vrati nakon druženja, tako da su jako uzbuđene. Nika već zna što znači biti starija seka, pa njoj to neće biti tolika promjena, ali Lucija će se naučiti nečem novom. Bit će interesantno - smije se Bulić koji je sretnu vijest o prinovi u obitelji objavio i na svom Instagramu uz fotografiju pozitivnog testa na trudnoću i uz komentar: "Ova godina dobiva jedan veliki plus! A sad me ispričajte, idem s Antonom Pavlovičem porazgovarati o autorskim pravima na naslov", aludirajući na Čehovljevo remek djelo "Tri sestre".

Pitamo ga koliko će mu poslovne obaveze dozvoliti da supruzi bude od pomoći, obzirom da je najavljena i druga sezona RTL-ovog showa "Ma lažeš!" (nadamo se s njim ponovno u ulozi jednog od kapetana timova, jer bio je sjajan), a ima stalni angažman na radijskoj postaji Antena Zagreb.

- O nisam znao, znači moći ću lagati dalje, super. Ali ovo je u svakom slučaju istina, a ne laž - uzvraća u svom stilu Bulić, da ne bi pomislili kako "folira" i izvan kamera. Odgovara i kako mu poslovne obaveze neće biti prepreka da pomogne supruzi.

image
Luka Bulić sa suprugom
Damir Krajac/Cropix

- Obitelj je uvijek prioritet. Najdraža uloga u životu koju imam je uloga tate. Uopće ne znam zašto sam prije i bio tu, no otkako sam tata mi je sve jasno i sve mi se iskristaliziralo. Bojao sam se kada se Lucija trebala roditi, kako ću ja sad neko novo dijete moći tako voljeti kao što Niku volim i onda sam shvatio da ti se otvori jedna potpuno nova dimenzija ljubavi koju imaš za to sljedeće dijete. Zato se sada se uopće ne bojim, već jedva čekam tu novu dimenziju ljubavi koja će mi se otvoriti - kaže. Jedan je od angažiranih očeva, koji je sudjelovao u svemu od hranjenja i mijenjanja pelena, i sada od zajedničkog druženja i odrastanja.

- Da li bi mogao biti i angažiraniji? Uvijek možeš, trudim se koliko god mogu. Ali sve i pelene i hranjenje, sve sam to radio, vidjet ćemo da li se još sjećam, prošlo je pet godina. Valjda se to kao i bicikl ne zaboravlja. A i ono noćno skakutanje ako su grčići i slične "ljepote". Tu smo imali dosta različito iskustvo s prve dvije kćeri. Lucija uopće nije imala grčeve, a Nika jest, mjesec dana svaki dan. Tako da imamo dva potpuno različita iskustva i ne znamo kojem će biti sličnije ovo treće. Vidjet ćemo, možda će biti nešto skroz novo - govori Bulić. Ime još nisu odabrali, nekoliko ih je u konkurenciji i ne želi ih otkrivati, jer tko zna koje će na kraju izabrati. Treme s trećim nemaju, samo su svi silno uzbuđeni zbog prinove koja im stiže u studenom.

- Sada kad sam vidio naslove kako čekam treće dijete, tek sam si osvijestio...treće dijete!!! Gleda se na to kao na nešto veliko. Ali ne, ja sam uvijek želio imati troje djece, taj broj pet, da nas je toliko u obitelji, to mi je to. Zanimljivo, ali kada je Nika imala dvije godine, sanjao sam poput kakve šamanske vizije, da imam tri kćeri. I evo, to mi se točno i događa zaključio je na kraju Luka Bulić.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
10. svibanj 2024 17:42