SNIMILA I SPOT

Lucija Šerbedžija novim singlom poručuje da uvijek stigne ‘Vrijeme za istine‘

Za ovaj singl glumica Lucija Šerbedžija sama je napisala stihove, a posvetila ih je svojoj djeci, Anastaziji i Sergeju

Lucija Šerbedžija

 Promo

Nakon što je krajem prošle godine zakoračila u pjevačke vode singlom "Vodi me", Lucija Šerbedžija sada predstavlja novi singl "Vrijeme za istine". Za ovaj singl glumica je sama napisala stihove, a posvetila ih je svojoj djeci, Anastaziji i Sergeju.

- Riječi za pjesmu 'Vrijeme za istine' napisala sam prije svega iz pozicije roditelja pitajući se koliko puta djeci dok su još malena odgađamo priznati i uljepšavamo neke istine koje bi za njih u toj dobi mogle biti previše surove i bolne, istovremeno znajući da su neizbježne i da će se s njima kad-tad susresti. Napomenula bih i to da su na ovoj pjesmi svi instrumenti uključujući i prateće vokale snimljeni/ odsvirani 'uživo '. Branko Markota ju je uglazbio,a on i Zvone Dusper zaslužni su za muzički aranžman - kaže Lucija, čija je nova pjesma zaživjela i u video spotu koji je režirao i montirao njen brat Danilo Šerbedžija, a snimio Mario Borščak:

- Spot je sniman u Zagrebačkom kazalištu mladih (koje je i moje matično kazalište), te se u njemu odvijaju paralelno dvije priče preuzete iz vlastitog iskustva. Dočarava razne situacije koje su se odvijale kada bi djecu povela sa sobom u kazalište na probu gdje su se dok mama radi oni igrali u gledalištu i šminkali u prostoriji za šminku i spavali u garderobi. Spot je zamišljen kao filmić i u njemu su glavne zvijezde Kaja i Pavo Djurović koji glume moju djecu budući da su moja prava djeca već tinejdžeri za glavu viši od mene i vise im ne mogu tako lako ublažiti 'istine' - ispričala je Lucija.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. srpanj 2022 01:55