SJAJNI NASTUPI

Lucija Lugomer ispala iz Plesa sa zvijezdama, show ukrala Frankina frizura: ‘Ma je li to perika?!‘

Žiri je od eliminacije spasio Albinu, a publika je izabrala da u showu ostaje glumac Asim Ugljen

Lucija Lugomer i Franka Batelić

 Screenshot/nova Tv

Lucija Lugomer i Marko Šapina ispali su iz treće epizode emisije "Ples sa zvijezdama". Publika ih je izabrala u dvoboju s parom koji čine glumac Asim Ugljen i Nika Jelić.

Iako po bodovanju žirija nisu imali najmanje poena, publika njihovoj izvedbi nije dala dovoljno poena za nastavak natjecanja.

"Danas mi, sutra netko drugi. Hvala na predivnim uspomenama. Žao mi je, ali ovo je sve show", rekla je Lucija, koja je zadržala široki osmijeh na licu.

Podsjetimo, prije nastupa ispričala je kako je prije 17 godina ostala bez majke te rekla da ples posvećuje upravo njoj.

Bila je ovo emotivna večer, kojoj je tema bila "uspomene". Osim Lucije, i Jelena Perić je posvetila nastup svojoj majci, dok je Pedro Soltz plesao u čast svojega djeda.

Žiri u svakoj emisiji ima pravo od ispadanja spasiti jedan par, a ovoga su puta poštedjeli pjevačicu Albinu i njenog partnera Marija. Par je plesao sambu, a od žirija su dobili 29 bodova.

No nisu samo natjecatelji privukli pažnju gledatelja; komentirala se bujna kosa Franke Batelić, zbog koje su ju neki uspoređivali s Jennifer Lopez, a na društvenim mrežama se raspravljalo čak i o tome je li pjevačica zapravo stavila periku.

Inače, Franka je prije 2009. odnijela pobjedu u showu "Ples sa zvijezdama", a tada joj je bilo samo 16 godina. U novoj sezoni uz nju u žiriju sjede još i Larisa Lipovac Navojec, Igor Barberić te Marko Ciboci.

I voditeljica Maja Šuput je iznenadila modnom kombinacijom. Obukla je tamnoplavo večernje odijelo sa šljokicama, a, slično kao i Franka, odlučila se za frizuru punu volumena.

Kada pričamo o modnoj strani priče, plesačica Gabriela Pilić je oduševila hrabrom haljinom koju s jedne strane drži tek nekoliko končića, dok ju na drugoj karakterizira široki šišmiš-rukav. Ona i Marko Petrić otplesali su rumbu, i to na pjesmu "Stine" Olivera Dragojevića, kojom su željeli evocirati uspomene na Split.

Podsjetimo, Gabriela je u prošloj sezoni showa "Ples sa zvijezdama" pobijedila sa Slavkom Sobinom.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
10. travanj 2024 17:39