PRVO VALENTINOVO

Ljubavna idila: Zlatko Mateša i njegova Blanka proslavili su Dan zaljubljenih u posebnoj crkvi

Prošle godine u rujnu podijelili su s javnosti svoju ljubav, a dva mjeseca kasnije rekli su svoje sudbonosno ‘da‘

Zlatko Mateša i supruga Blanka

 Bozo Radic/Cropix

Ovo je prvo Valentinovo za Zlatka Matešu i njegovu odabranicu Blanku koje su dočekali kao bračni par. Svoju su ljubav proslavili u crkvi u Madridu u kojoj se čuva srce svetog Valentina, prenosi portal 24 sata.

Kao što znamo, prošle godine u rujnu podijelili su s javnosti svoju ljubav, a dva mjeseca kasnije rekli su svoje sudbonosno "da". Manje se pojavljuju u medijima, ali ipak ne mogu sve sakriti. Novu su godinu proslavili u Singapuru, a prošlog su tjedna viđeni na premijeri "Cosi fan tutte" u HNK Zagreb.

image

Zlatko Mateša i supruga Blanka

Darko Tomas/Cropix

Blanka je privukla poglede u zelenoj, elegantnoj haljini brenda Arielo i Chanel cipelama, dok joj je vrat krasila tradicionalna alžirska ogrlica koju joj je za Dan zaljubljenih poklonio suprug. Vidi se da Blanka ima oko za modu i modne detalje, a to je dokazala i odabirom vjenčanice koja je bila prekrivena čipkom.

Bilo je to manje, intimno vjenčanje s 30-ak uzvanika koji su proslavili ovu ljubav, za koju je Blanka objasnila da nije došla preko noći, već da je prerasla iz prijateljstva. Bračni par ne prestaje uživati u društvu jedno drugog te njihovim bračnim putovanjima.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. travanj 2024 14:20