LILLE ZA JUTARNJI

Lidija Bačić se sunča, roštilja u badiću i mazi s tri guštera: ‘To su moji novi kućni ljubimci‘

‘Radi, radi, radi‘ naslov je novog singla Lidije Bačić, a u pripremi je još puno iznenađenja
Lidija Bačić
 Danijel Galić

“Radi, radi, radi mi što hoćeš/ Radi, radi, radi mi što hoćeš/ Radi, radi, radi mi što hoćeš/ Baš te briga, znaš da sutra opet meni doć' ćeš”. Ne, ovo nije prijevod Rihanninog hita “Work”, već refren nove pjesme Lidije Bačić.

Kako sugeriraju stihovi, naslov nove pjesme je “Radi, radi, radi”. Oni kao da opisuju Lidijine posljednje mjesece, jer ona radi punom parom.

- Ne mogu reći, dosta sam se i odmorila jer nije bilo toliko nastupa zbog ove situacije s koronavirusom, ali puno se i radilo. Snimila sam ovaj singl, još tri spota, koji će sada izlaziti polako do kraja godine, gotov je i album sa 17 pjesama i dupli LP koji izlaze kroz 15-ak dana - govori nam Lille koja se javila s kratkog odmora u Opatiji gdje uživa s prijateljicama.

image
Danijel Galic

- Koristim zadnje trzaje ljeta - poručuje Lille dok se u pozadini čuje vesela cika.

Novom pjesmom, ali i spotom, ova atraktivna 35-godišnja Splićanka još je jednom dokazala da zna kako privući pažnju na sebe.

Lidija pluta u bazenu na velikom flamingu na napuhavanje, odjevena u crni bikini koji joj stoji kao saliven.
Priča koju spot prati nije pretjerano komplicirana, ali u nekim dijelovima šokira.

Vidimo Lille kako se kupa, sunča, roštilja u kupaćem kostimu, izvija kraj bazena, a onda u jednom trenutku po njenoj goloj koži plaze tri egzotična guštera.

Je li je bilo strah ovih gmazova?

- Ma nije mi bilo svejedno u početku, ali gospođa koja ih je dovela na set je toliko lijepog o njima napričala i tako su zapravo bili slatki i bezopasni pa sada razmišljam da mi budu kućni ljubimci - priznaje Lille.

Spot je sniman u okolici Samobora u luksuznoj kući za odmor gdje je cijelo društvo uživalo uz bazen i roštilj, a snimatelj i montažer je Marko Dalić.

image
Danijel Galic

Glazbu, pak, potpisuju Lidija Bačić i Fayo, koji je ujedno i autor teksta te izvršni producent, dok aranžman potpisuje Siniša Reljić-Simba.

- Ovo je moja prva autorska pjesma - ponosno će Lille.

Bila je to ideja njenog menadžera Faruka Buljubašića Faye, objašnjava.

- Bila sam u Zagrebu i sve nešto odrađivala u žurbi i uhvatila sam pola sata slobodnog vremena u autu. Upalila sam diktafon i otpjevala Fayine stihove onako kako sam ja to zamislila, i to je bilo to - opisala je Lille koja na Instagramu ima vojsku od 293.000 fanova koji su jedva dočekali novi spot.

image
Danijel Galic

Dok su se jedni koncentrirali na Lidijinu besprijekornu figuru u badiću, hvaleći njezine atribute, drugi su bili šokirani činjenicom što se usudila na sebe staviti guštere.

“Ajmeee hrabre ženeee”, “Eh da sam gušter samo jedan dan, samo jedan dan”, “Čudo kakvo tijelo!”, “Zašto uopće angažiraš druge cure za spot, kad samo tebe gledamo?”, “Lakše je pobjeći od korone nego od Lidije, a i tko bi bježao od ovakve ljepote”,”E da sam ja luftić”, samo su neki od brojnih komentara.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 06:21