KRISTINA ŠALINOVIĆ

Lice sa svjetskih naslovnica oprošta se od karijere zbog trudnoće: ‘Dragi klijenti, ovo je kraj‘

Na Instagramu je Kristina Šalinović objavila fotografiju i snimku na kojoj sretno pokazuje trudnički trbuščić
Kristina Šalinović
 Instagram

Nekadašnje lice svjetskih naslovnica, bivša manekenka, a danas frizerka Kristina Šalinović i njezin dugogodišnji partner tattoo majstor Enrico Migliorati čekaju prvo dijete. Sretnu vijest o prinovi 31-godišnja Makaranka s milanskom adresom objavila je na svom Instagram profilu, što i ne čudi jer par već dulje priželjkuje dijete.

"Zdravo, mali čovječe! Jako smo te dugo čekali i ne možemo dočekati da te upoznamo. Odgađala sam ovu objavu dugo, jer ne znam što bih napisala... a onda sam shvatila, ne trebam ništa napisati! Željeli smo da to ostane naša tajna... Stoga, moji dragi klijenti, ovo je kraj. Ovdje sam da vas obavijestim da je našem druženju došao kraj, barem idućih godinu dana ili više... Uzet ću pauzu od kose, i svega što ona nosi... Ako trebate preporuku za novog frizera, slobodno me kontaktirajte i pomoći ću vam u potrazi. Bilo je pravo zadovoljstvo biti vaš frizer! Do idućeg puta", obznanila je svojim pratiteljima na Instagramu Kristina Šalinović uz fotografiju i snimku na kojoj sretno pokazuje trudnički trbuščić.

Inače, nakon šest godina veze Kristina se u veljači zaručila za Miglioratija. Njihovu ljubav nije dotukla ni izolacija zbog korone koju su u Italiji, gdje žive, vrlo dobro osjetili.

Šalinović je za svog sedmogodišnjeg bavljenja modom postigla puno. Njezin debi, bar kad je sam vrh međunarodne modne scene u pitanju, bila je revija Marc Jacobsa za Louis Vuittona koju je otvorila. Surađivala je i s Tomom Fordom, Karlom Lagerfeldom, Alberom Elbazom, Jean Paul Gaultierom, radila od New Yorka do Pariza, a živjela u Milanu. Onda se 2016. odlučila vratiti u Hrvatsku, konkretno u Zagreb, i pokrenuti vlastiti biznis, frizerski salon, a njezin je dragi, vrsni majstor, otvorio vlastiti tattoo salon.

Bio je to ujedno oproštaj od mode jedne od naših najuspješnijih manekenki i to premda joj je bilo tek 26 godina, a vani je i dalje kotirala odlično. Znala je doduše povremeno odraditi još neku kampanju, uglavnom domaću, ali to je bilo za nju uistinu kraj što se modnog biznisa tiče.

- Znam da smiješno zvuči kad netko s 26 godina kaže da će se umiroviti pa je možda spretnije reći da sam odlučila objesiti štikle o klin. Razmišljala sam o tome intenzivno posljednje dvije godine, zato što u modnom svijetu nikad nije bilo više modela, a nikad manje posla. Studio za tetoviranje došao je nekako sam po sebi jer obožavam tetovaže. Prvu sam napravila s 19 godina, a onda sam upoznala svog dragog dečka Enricea 2014. u Milanu kad sam se došla tetovirati kod njega - otkrila nam je 2016. Šalinović. Međutim, nekoliko godina poslije zatvorila je salone i par se vratio u Milano, gdje i danas živi.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 02:47