MODNI SUPERTALENT

Lanci, uzde, okovi... Maja Šuput i Grubnić nadmašili sami sebe: Je li ovo njezin najizazovniji look do sada?

- Ljudima naprosto treba dati iluziju, bajku... Treba im dati nešto što je drugačije i zanimljivo, zaključuje Marko Grubnić

Maja Šuput Tatarinov

 Instagram/Maja Šuput Tatarinov

Osim neobičnih talenata i nastupa kandidata publika Supertalenta rado komentira i hrabri modni izričaj članice žirija Maje Šuput. Pjevačica je odavno shvatila da odjećom, frizurom i šminkom valja podcrtati da je ovaj televizijski format prije svega spektakl, pa smo je tako ove sezone viđali s ružičastom kosom, ali i ružičastim obrvama, frizurom koja je podsjećala na lavlju grivu uz koju je po dekolteu i obrvama imala šljokice, u ružičastom kombinezonu sa žutim plaštom, crnim kombinezonom s rukavima od perja...

Ipak u posljednjoj emisiji ona i njen modni guru Marko Grubnić nadmašili su sami sebe jer se Maja na pozornici Supertalenta pojavila u crnom kombinezonu koji podsjeća na korzet, ispod kojeg je odjenula crnu šljokičastu bluzu, a sve je bilo ukrašeno zlatnim lancima. Ovu kombinaciju upotpunila je crnim štiklama s vezicama koje su dosezale iznad koljena, dok joj je kosa bila spletena u pletenicu koja se spuštala do sredine njenih nogu.

- Lanci, uzde, okovi... nadam se da ćemo vas prikovat‘ uz Novu TV, jer kreće posljednja audicijska emisija - napisala je ovog vikenda na Instagramu uoči posljednje audicijske emisije Supertalenta Maja, za čije je sve modne kombinacije zadužen Marko Grubnić.

- Ljudima naprosto treba dati iluziju, bajku... Treba im dati nešto što je drugačije i zanimljivo. Iskustvo i praksa pokazali su da moji stajlinzi i outfiti savršeno funkcioniraju na televiziji - kazao je Grubnić za Novu TV i dodao da mu je teško izdvojiti koje mu je modno izdanje Maje Šuput dosad bilo najbolje.

- Nemoguće mi je to kazati. To je kao da pitate majku koje joj je dijete najdraže - kaže Grubnić koji, ne sumnjamo, još uzbudljivije kostime za svoju muzu sprema u live emisijama što kreću od nedjelje.

Dotad, pozivamo vas da prosudite sami koji kostim Maje Šuput vam je dosad bio najbolji.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 06:11