VRLO NEOBIČNO

Lana Jurčević otkrila bizarnu naviku: ‘Noću spavam s upaljenim fenom, evo zašto...‘

Osim o čudnim navikama, pričala je o ljubavi prema određenim bendovima i cajkama te podijelila self-care savjete
Lana Jurčević
 Nikolina Vukovic Stipanicev/Cropix

Pjevačica Lana Jurčević (36), popularna i pod nazivom La Lana, otkrila je svoju vrlo čudnu naviku - spavanje s upaljenim fenom za kosu kako bi se ugrijala.

U novom mini podcastu "Tronožac" dala je odgovore na neka zanimljiva pitanja.

Osim o čudnim navikama, pričala je o ljubavi prema određenim bendovima, otkrila preferira li plavuše ili brinete te podijelila self-care savjete.

Naime, Lana se zgraža na pomisao trenda koji je sve popularniji u posljednjih par godina - golih zglobova. Kako kaže, jedna od najčudnijih navika koje ima je upravo spavanje s upaljenim fenom.

- Ja sam jako zimogrozna, ja spavam s fenom. Moj fen i ja smo BFF, u svim momentima - ljeto, jesen, zima, proljeće, nije bitno. Fen je uvijek uz mene. Primijetila sam da na mene djeluje psihoterapeutski. Sretna sam ako se ne zapalim do jutra - kroz smijeh je ispričala Zagrepčanka.

No, nije samo Lana osjetljiva na hladnoću. Kako kaže, i njen pas, šnaucerica Šnicka, uživa u Laninoj čudnoj navici.

- Vidim da i moj pas ima te tendencije. Jako sam puno za laptopom i šljakam. Ne znam zašto nisam kupila neku grijalicu ili nešto. Ali ne, ja imam fen na stolici dok tipkam po laptopu i grijem se, a Šnicka kad čuje da sam upalila fen - šprint, dolazi i ona na grijanje - kaže Lana.

Kako još uvijek traje euforija oko Eurosonga, u intervjuu su se dotakli i teme fatalnih Uraganki, pjevačica benda Hurricane. Lana je bila oduševljena Srpkinjama koje su zapalile scenu svojim nastupom, no bi li sama, da živi u Srbiji, išla u smjeru pjevanja ovog popularnog žanra glazbe?

- Ne bih pjevala cajke... Imala sam fazu u svojim ranim dvadesetima kada me to držalo. Bilo je tu nekih užasno melodičnih pjesama koje su imale tog nekog 'safta' poput pjesme "Crveni lak". No, hard core cajke mi nikako ne pašu. Ja mislim da mom glasu to ne bi pasalo, u tom području ne bi bila uvjerljiva i ljudi mi ne bi vjerovali. Ne šaljem taj vibe - priznala je pjevačica.

S obzirom na to da je cilj podcasta ispitivali glazbenike neuobičajena pitanja, nisu se htjeli dotaknuti ljubavnog života, no iz La Lane su izvukli odgovor na pitanje - tko su po njoj najljepše žene?

image
Nikolina Vukovic Stipanicev/Cropix

- Nekad sam preferirala manekenke poput Cindy Crawford, a sada sam skužila da više volim plavuše - odgovorila je na uobičajenu dilemu "plavuša ili brineta".

Osim 'blesavih' tema poput golih zglobova, čudnih navika i zgodnih manekenki, u ovom mini podcastu dotaknuli su se i ozbiljnijih tema.

Naime, Lana je podijelila svoje savjete o mentalnom zdravlju. S obzirom na to da je svibanj mjesec podizanja svijesti o mentalnim bolestima, ova hrvatska pjevačica odlučila je progovoriti upravo o toj temi.

- Kada sam bila klinka, bila je sramota ići psihologu. Mislim da je to sasvim normalna stvar. Kao što ideš doktoru za prehladu ili ginekologu... mentalno zdravlje je najvažnije. Ako nisi mentalno dobro, tvoje tijelo to itekako pokazuje - poručila je Lana i zaključila kako bi se o toj temi trebalo više pričati kako bi se izbrisala stigma.

image
Nikolina Vukovic Stipanicev/Cropix

Iako je vrlo privatna osoba, ova pjevačica u slobodno se vrijeme bavi i snimanjem Tik Tokova gdje često emitira razne ličnosti poput Bahre iz "Ljubav je na selu", ali i zabavlja svoje fanove.

Podsjetimo, "Tronožac" je mini podcast u kojem se otkriva ne glazbena strana domaćih glazbenika. Voditeljica i producentica Ivona Lenard te videografkinja Ana Paić kažu kako više preferiraju spontane razgovore koji rezultiraju dobrom zezancijom i odmorom od "šablonskih" intervjua.

Do sada su već gostovali pjevač Davor Gobac, Pocket Palma, Shamso 69 iz benda Brkovi, Branimir i Tali iz benda Svemirko te Željka Veverec.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 15:56