‘NEŠTO SLATKO...‘

Lana Jurčević objavila video u kojem prolaznica podrugljivo komentira njen izgled: ‘Kako je debela...‘

Budite nježni jedni prema drugima - nikad ne znate što stoji iza toga, poručila je pjevačica na Instagramu

Lana Jurčević i prolaznica koja ju gleda podrugljivo

 Instagram

Lani Jurčević očito je dozlogrdilo što joj se ponekad događa u javnosti, pa je na svom Instagram profilu podijelila video s neugodnom scenom snimljenom na zagrebačkom Europskom trgu na kojem je tog dana imala nastup.

"Pa šta život nije divan? Bilo nam je super neki dan na nastupu na Europskom trgu, a malo kasnije stižu i fotkice! Ali prije toga desert prije ručka, nešto slatko - ovaj video. Od nekih dobijem poklone koje su sami radili, a od nekih ‘komplimente‘. Svega ima. Bitno da je nam bilo top, da smo se naskakali i napjevali. Ali bez obzira… budite nježni jedni prema drugima - nikad ne znate što stoji iza toga.", napisala je pjevačica uz video na kojem ju nepoznata mlada žena podrugljivo mjerka i kako je to zaključila Jurčević izgovara "kak‘ je debela".

Ovaj video Jurčević je za svojih 444 tisuće pratitelja na Instagramu upotpunila pjesmom Zlatka Pejakovića "Misli svatko da je meni lako."

U komentarima su se javili neki koji su u pitanje doveli što je žena sa snimke točno izgovorila i je li zbilja rekla da je debela, no Lana im je odgovorila:

- Svi koji brinete što je rečeno u njemu. Ne brinite, moja plesačica je čula izgovorene riječi a i javila se osoba iz videa, napisala je Lana na Instagram storyju uz screenshot poruke koju joj je poslala žena sa snimke, a u kojoj piše: ‘Ljudi moji, ja sam postigla šta sam htjela, a vi uživajte u svom životu ako i ja u svom‘.

image

..

Instagram/

Lana je ugasila komentare ispod objave s navedenim videom i objasnila:

- Hvala na nevjerojatnoj želji da me branite i količini ljubavi i privrženosti koju mi pokazujete - na tome sam vam zahvalna do neba. I uvijek ću biti. Ali, nećemo vraćati istom mjerom. Ugasit ću komentare na tom videu. Ni ja se ne osjećam dobro kad vidim neke stvari. A kad sam rekla nježnost: to što smo mi javne osobe ne znači da smo kante za smeće i da je nama dozvoljeno raditi što god tko hoće. Prošla su ta vremena kad smo se s tim mirili. ‘Debela‘ je nježan opis za sve što smo mi doživjeli tako da mene osobno to ne dira. Ali ovaj video treba biti podsjetnik da ne komentiramo tuđi izgled, o kome god se radilo, jer mi nismo naše tijelo. Naša vrijednost se ne određuje po konfekcijskom broju. I ajmo djecu učiti nekim boljim stvarima. I ajmo mi biti bolji, napisala je Lana u storyju.

image

..

Instagram/
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. ožujak 2024 18:28