UVIJEK POPULARNA

Kolinda oduševila fanove posjetom Ukrajini: ‘Jesu li sve Hrvatice kao ti? Čeka te raj. Želim si takvu predsjednicu‘

Pratitelji su je obasipali komplimentima na bazi fizičkog izgleda, a posebice ih je raznježila fotografija s mačkom

Kolinda u posjeti Ukrajini

 Facebook/screenshot/

Bivša hrvatska predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović trenutačno boravi u Ukrajini, a nakon govora na summitu u Kijevu i posjete tragičnoj Buči, posjetila je Lavov gdje se susrela s s ukrajinskim političarem, ujedno i gradonačelnikom Lavova, Andrijem Sadovijem. Uz razgovor o ratu i njegovim posljedicama, Kolinda je odvojila nešto vremena i za fotografije koje trenutačno krase njene profile na društvenim mrežama. Sveprisutna Kolinda, iako više ne obnaša ulogu predsjednice, ne gubi na popularnosti, a to dokazuju brojni komentari ispod objavljenih fotografija, na Instagramu i na Facebooku.

- Hvala gradonačelniku i zamjeniku na toploj dobrodošlici u veličanstvenom Lavovu i predstavljanju inicijative Unbroken. Zadivljena sam predanošću, idejama i napretkom. Molim vas da računate na mene osobno i na Hrvatsku - napisala je u opisu objave koja je naišla na odobrenje njenih brojnih pratitelja.

- Puno nam nedostajete, živa i zdrava nam bila i još jednom da juriš na Pantovčak - zaželio je jedan komentator.

- Vrlo, vrlo lijepa, unikatna i atraktivna - stoji u jednom komentaru.

Također, pratitelji su je obasipali komplimentima na bazi fizičkog izgleda, ističući kako je "predivna" i "divna, snažna, utjecajna i nadahnjujuća žena", a posebice ih je raznježila fotografija s mačkom.

- Želim svojoj zemlji predsjednicu poput tebe - napisao je jedan korisnik Instagrama.

- Vaš izgled pokazuje da ćete doći u raj na sljedećem svijetu - izrazio je oduševljenje jedan od njenih pratitelja na Facebooku.

Također, neke je obožavatelje zanimalo "jesu li sve dame u njenoj zemlji tako lijepe i pametne kao ona", dok su joj drugi tepali i slali emojije i animacije cvijeća, što dokazuje da njena popularnost i relevantnost ne jenjava.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 11:39