POPUNJENI TIMOVI

Kod rockera Gopca u ekipi završila djevojka koja voli sve žanrove, a najviše - narodnjake

Nakon audicijske faze, slijedi nokaut- fazaHTV-ovog "Voicea" što nas čeka već slijedeću subotu

Dino Jelusić, Gabrijel Lukač, Davor Gobac i Urban

 Dario Njavro /hrt/Dario Njavro /hrt

Završila je audicijska faza četvrte sezone HTV-ovog glazbenog spektakla "The Voice Hrvatska". Večeras, u toj petoj i ujedno posljednjoj emisiji, mentori - Vanna, Davor Gobac, Urban i Dino Jelusić morali su do kraja popuniti svoje timove, zbog čega je očekivano vladala još veća nervoza.

"I dalje mi nije realno da ću izaći na tu pozornicu pred ne znam koliko ljudi, pred žiri.", tim je riječima počela svoje predstavljanje Korina Olivia Rogić, 21-godišnja Zagrepčanka. Njezin izbor bila je pjesma "Runnin‘ (Lose It All)" (Beyonce) koji je oduševio mentore te donio odmah i prvu blokadu. Naime, Dino je blokirao Vannu koja zbog blokade, nije ju imala priliku uzeti Korinu u svoj tim. Međutim Korina je za svog mentora izabrala Urbana.

image

Korina Olivia Rogić

Dario Njavro /hrt/Dario Njavro /hrt

"I u dobru i u zlu i u Voiceu.", rekao je prvi bračni par u ovom showu Maja Medanović Kolić i njezin suprug Ivan Kolić. Ali, unatoč podršci publike nijedan mentor im se nije okrenuo, zbog čega je za njih kao i neke druge natjecanje završilo.

"Najviše me strah da ne padnem dok hodam prema pozornici. Voljela bih da mi mentori kažu kojem žanru najviše pripadam. Volim svu glazbu, ali najviše se pronalazim u narodnoj.", rekla je Nikolina Stipić (21) iz Rugvice. Za audiciju odabrala je pjesmu Jinxa "Tamo gdje je sve po mom", okrenuo se Gobac i dobio novu članicu svog tima.

image

Josip Juraga

Dario Njavro /hrt/Dario Njavro /hrt

Dalje je prošao i 26-godišnji Josip Juraga iz Murtera koji radi kao konobar. Izveo je pjesmu "Seven Nation Army" (The White Stripes), a okrenuli su mu se Gobac i Dino, što mu je bila i želja te se pridružio Jelusićevom timu. "Stone Cold" (Demi Lovato) bio je izbor Dinele Kazalac, koja priznaje da je jedva čekala da napuni 18 godina kako bi se prijavila na "Voice". Dolazi iz Istre, iz malog mjesta Karojba, a izbor zahtjevne pjesme i sjajna interpretacija potaknuli su Vannu i Dinu da se okrenu.

image

Dinela Kazalac

Dario Njavro /hrt/Dario Njavro /hrt

"Što te tjera da se mučiš s pjesmama Demi Lovato?", u šali je pitala Vanna čijoj se ekipi ova mlada djevojka na kraju i pridružila.

Prošla je i Luna Rajković, 20-godišnjakinja iz Zagreba. Kada je imala sedam godina, tata joj je pustio pjesmu Edith Piaf "Non, je ne regrette rien", koju je nakon toga sama otpjevala. Zato je i odabrala ponovno Edith Piaf i nastupila s pjesmom "Padam, padam". Zaradila je ovacije publike i velike pohvale mentora. Priželjkivala je Gopca za mentora, on se i okrenuo i tako popunio svoj tim.

"Zapravo nitko ne zna kako pjevam, možda jedino moja profesorica zbora iz osnovne škole. Nikad nisam javno nastupala.", rekla je Virovitičanka Marina Ramljak (23). Njezina izvedba "The House of the Rising Sun" (The Animals/version Haley Reinhart) pjesma je čijom je izvedbom oduševila i publiku i mentore. Okrenuli su se Dino i Urban, no Dino je blokiran i izgubio je priliku postati njezin mentor. Urban je tako do kraja popunio svoj tim. Gabrijel Lukač prije osam godina bio je na natjecanju i kaže kako je sada došao na "popravni". Ima 35 godina, rodom je iz Subotice, ali već dugo živi u Zagrebu. Pjesma "Skin" (Rag‘N‘Bone Man) bila je njegov izbor, a krenuo je u nju hrabro, vrlo moćnim glasom. Već na prve taktove okrenuli su se i Vanna i Dino. Gabrijel je priznao da je imao veliku tremu, a za nastavak natjecanja odabrao je Dinu za mentora, koji je tako nakon Urbana također kompletirao svoju ekipu.

image

Nensi Mitrović

Dario Njavro /hrt/Dario Njavro /hrt

Nensi Mitrović glazbom se bavi od djetinjstva, ima 24 godine, dolazi iz Slavonije, a studira i živi u Puli. Bavi se sportom, svira gitaru, a svirala je i pjevala i na pulskim ulicama. Prema redoslijedu nastupa koji je određen izvlačenjem, nastupila je posljednja i ispalo je da ima sigurno mjesto u Vanninu timu. Vrlo sigurno i moćno izvela je pjesmu "If I Ain‘t Got You" (Alicia Keys). Nakon audicijske faze, slijedi nokaut- faza "Voicea" što nas čeka već slijedeću subotu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. travanj 2024 03:40