RAT OKO DORE

Kedžina menadžerica: ‘Uršula Tolj iznosi neistine!‘, Tolj: ‘Razmišljam o pokretanju tužbe‘

‘Gospođa Tolj postavila je ultimatum Damiru Kedži i donijela je odluku da on neće nastupiti u Opatiji‘, kaže Snježana Jerković Radočaj
Damir Kedžo, Uršula Tolj
 Cropix (kolaž)

Gospođa Tolj iznosi neistine - tvrdi Snježana Jerković Radočaj, menadžerica Damira Kedže, reagirajući na nedavni intervju Uršule Tolj Jutarnjem, u kojem je voditeljica projekta Dore objasnila zašto Damir Kedžo nije uživo otvorio natjecanje u Opatiji.

- Mi smo željeli da on otpjeva "Divlji vjetre", no njegov menadžment je inzistirao na tome da uz tu pjesmu, Damir otpjeva i svoj novi duet s Tijanom Bogičević. Nama je to bilo nemoguće realizirati zbog epidemioloških, ali i uredničkih razloga, jer Kedžin tim imao je i ideju da se on, nakon što otvori Doru, još naknadno pojavi i u show programu - rekla je Uršula Tolj, dok Kedžina menadžerica tvrdi suprotno.

image
Damir Kedžo
Matija Djanjesic/CROPIX

- Damiru Kedži na Dori nije bilo omogućeno da uz pobjedničku pjesmu "Divlji vjetre" izvede i svoju novu pjesmu, sukladno konceptima nastupa kakve su prije njega imali pobjednici Dore Franka Batelić i Roko Blažević. Gospođa Tolj iznosi neistine i kada govori o uvjetovanju nastupa show programom. Nikada nismo razgovarali o show programu, nikada nismo ponudili Damirov show program, nikada nismo ni postavili pitanje show programa, niti smo u njemu htjeli sudjelovati. Gospođa Tolj postavila je ultimatum Damiru Kedži i donijela je odluku da on neće nastupiti u Opatiji. Odluka je to na koju ima pravo, i danas bi iza nje trebala stajati.

image
Snjezana Jerković Radočaj i Dalibor Petko.
Livio Andrijic/Cropix

Nadalje, epidemiološke mjere koje gospođa spominje kao uvjet za ograničavanje nastupa nemaju temelja, jer u predloženom nastupu na pozornici imamo samo dvije osobe s mikrofonom. Kada smo zatražili objašnjenje što je sporno u nastupu, a tiče se epidemioloških mjera, odgovorili su uvjetno: "Za sve sudionike Dore postoje ove godine i posebna epidemiološka pravila s kojima ću vas upoznati kada dogovorimo nastup" - kaže menadžerica Damira Kedže, Snježana Jerković Radočaj.

image
Uršula Tolj
Ivana Nobilo/Cropix

Što kaže Uršula Tolj?

- Sve što sam rekla točno je i istinito, i doista više ne želim komentirati svakakve naknadne konstrukcije. Ozbiljno razmišljam o pokretanju tužbe - kaže urednica Dore.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 12:04