ŠUTJELI O ZAVJETIMA

Kanye West i Bianca Censori ipak su se vjenčali i to iz vjerskih razloga: ‘Htjeli su biti intimni‘

Za brak para, za koji se ranije vjerovalo da nije legalan, otkriveno je prošlog tjedna da ipak jest

Kanye West i Bianca Censori

 Cobra Team/Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia/

Kontroverzni Kanye West navodno se vjenčao s Biancom Censori iz “vjerskih razloga”. Kako piše Page Six, par se legalno vjenčao jer su htjeli "biti intimni", rekao je izvor za Us Weekly. Ipak, par je na kraju odlučio razmijeniti zavjete jer su "zaljubljeni".

Prema insajderu, "Kanye i Bianca su se legalno vjenčali prošle godine tijekom privatne ceremonije na Beverly Hillsu". Za brak para, za koji se ranije vjerovalo da nije legalan, otkriveno je prošlog tjedna da ipak jest.

image

Kanye West i Bianca Censori

Cobra Team/Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia/

Ceremonija je održana manje od mjesec dana nakon što se poznati reper razveo od Kim Kardashian. Kako je navedeno na dozvoli za vjenčanje, 46-godišnji Kanye i 28-godišnja Bianca vjenčali su se u Palo Altu u Kaliforniji. U to vrijeme izvor je objasnio zašto je točno par odlučio šutjeti o svojim zavjetima.

- Ye je bio megazvijezda dva desetljeća, a njegov prvi brak bio je s nekim tko gotovo cijelo vrijeme živi ispred kamere. S druge strane, Bianca i Ye imaju potpuno drugačiju vibru. Drže do privatnosti, privrženi su i potpuno posvećeni jedno drugome. Mislim da oboje uživaju jedno s drugim - objasnio je tada izvor.

image

Kanye West i Bianca Censori

Cobra Team/Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia/

U međuvremenu, reper je tijekom godina često bio poprilično vokalan o svojim evoluirajućim vjerskim uvjerenjima.

Podsjetimo, 2019. West je započeo svoj oblik nedjeljne mise, tijekom koje je remiksirao svoje popularne hitove u gospel pjesme. To se poklopilo s izdavanjem njegovog albuma s temom gospela, "Jesus Is King", koji je izazvao mješovite reakcije kritike i publike.

- Sada kada sam u službi Kristu, moj posao je širiti Evanđelje, dati ljudima do znanja što je Isus učinio za mene - rekao je u listopadu 2019. u intervjuu sa Zaneom Loweom iz Apple Musica.

Iako Censori nije javno govorila o svojim vjerskim uvjerenjima, ona i njezin suprug zamijećeni su kako zajedno posjećuju crkvu. Westova najstarija kći North čak se pridružila paru na misama u Los Angelesu.

Par, koji je prvi put zajedno slikan u siječnju, često je dio raznih kontroverzi, posebice tijekom njihova ljetnog odmora u Europi. Brojni su komentatori na internetu uvjereni da West "upravlja" izgledom 28-godišnje Biance te ga kritiziraju da od nje želi stvoriti "drugu verziju Kim Kardashian", reperove bivše supruge. Dodatno, Biancini prijatelji tvrde da nisu u mogućnosti kontaktirati kontroverznu zaposlenicu Yeezyja oko koje je glazbenik navodno "stavio blokade".

image

Kanye West i Bianca Censori u Veneciji

Profimedia/

Inače, izazvali su kontroverzu nakon što su bili uočeni kako razmjenjuju nježnosti na brodici u Veneciji, a West je pritom otkrivao svoju golu stražnjicu turistima koji su buljili u njih. Dodatno, optuženi su i da su prakticirali oralni seks u javnosti s obzirom na to da je Censori viđena kako se nalaktila na njegova koljena, a on je joj je rukama držao glavu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. travanj 2024 00:04