U KRUGU OBITELJI

Kako su naše zvijezde proslavile Uskrs: Maja Šuput s obitelji, Ella ispred ogromnog zeca, a Jacques sve nasmijao

Nakon ukidanja brojnih ograničenja zbog pandemije, slavlje je još slađe i svi su nekako veseliji i opušteniji ove godine

Bojana Gregorić Vejzović, Jacques Houdek i Maja Šuput s obitelji

 Instagram

Hrvatski celebrityji podijelili su na društvenim mrežama fotografije bogatih blagdanskih stolova i obiteljskih okupljanja za Uskrs. Nakon dvije godine posebnih mjera, nakon ukidanja brojnih ograničenja zbog pandemije koronavirusa, slavlje najvećeg kršćanskog blagdana, još je slađe i svi su nekako veseliji i opušteniji ove godine.

Svoje pratitelje na društvenim mrežama čestitkom tako je dobro nasmijao Jacques Houdek objavivši dvije fotografije na kojima svira na - šunki.

- Šunkica je stigla, glazba može početi! - napisao je pjevač u svojoj čestitki i dodao - Uskrs je sreća, mir, ostvarenje, smisao - hvala ti, Bože, na svim blagoslovima; na daru Života u punom smislu! Radujmo se, vjerujmo, živimo jedni za druge, budimo bolji ljudi!

Maja Šuput, pak, objavila je fotografiju svoje male obitelji - ona, suprug Nenad Tatarinov i njihov sin Bloom uživali su za bogatim stolom prepunim tradicionalnih delicija.

- Od srca vam želim sretan i blagoslovljen Uskrs - napisala je Maja.

Influencerica Ella Dvornik objavila je fotografiju sa svojim kćerima Lumi i Balie. Prikladno, fotografirale su se ispred velikog zeca od slame.

- Zeko od Bala u Balama, kako vi provodite vikend? - napisala je Ella.

Fotografiju s košaricom prepunom pisanica, uz blagdansku čestitku, objavila je glumica Ecija Ojdanić. Nije napisala gdje slavi Uskrs, no očigledno uživa u proljetnom zelenilu, jer se slikala na travi.

- Sretan Uskrs, dragi moji - poručila je pratiteljima.

Glumica Bojana Gregorić Vejzović, koja je odjenula sako vesele žute boje, na Instagramu je objavila fotografiju ispred stola prepunog blagdanskih delicija.

- Sretan Uskrs dragi moji - napisala je Bojana dodavši - A koga se čeka? Čeka se tinejdžere naravno.

Bojana, koju trenutno njezini fanovi mogu pratiti u showu "Ples sa zvijezdama" neće sudjelovati u današnjoj emisiji, no razlog je zasad nepoznat.

Još jedan natjecatelj iz ovog showa, Pedro Soltz čestitao je Uskrs svima, ali i pokazao fotografije priprema za slavlje, farbanja pisanica i bogatog stola.

Franka Batelić, članica žirija "Zvijezde pjevaju" (i pobjednica 2009. godine), pak, čestitala je blagdan u Instagram-priči je objavila fotografiju s obiteljskog okupljanja uz riječi "Uskrs kod bake".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 22:51