OSTALA MU VJERNA

Juraj Zigman stoji iza spektakularnog izdanja Nicki Minaj koje ‘ruši‘ internet: ‘Znala sam da je ovo tvoje remek-djelo‘

Ovog joj je puta kreirao haljinu u stilu Pepeljuge, a obožavatelji slavne glazbenice nisu krili oduševljenje

Nicki Minaj

 Instagram/Juraj Zigman

I za Noć vještica Nicki Minaj ostaje vjerna domaćem dizajneru s međunarodnim uspjehom Juraju Zigmanu. Ovog joj je puta kreirao haljinu u stilu Pepeljuge, a obožavatelji slavne glazbenice nisu krili oduševljenje.

"Pepeljuga o ovome može samo sanjati! Je li tako, Nicki Minaj?", napisao je u opisu fotografija Juraj Zigman, koji se svojom svijetloplavom kreacijom pohvalio na Instagramu. Komplimenti su se odmah počeli nizati, a mnogi već iz prve raspoznaju Zigmanov prepoznatljivi stil.

"Apsolutno predivno! Nicki je pobijedila na Halloweenu 2022.", "Vidjela sam ovo i odmah sam znala da je Zigmanovo djelo", "Postoji samo jedna kraljica", "Znala sam da je ovo jedno od tvojih remek-djela... Napravio si fantastičan posao", "Pojela je konkurenciju", "Nicki, mogu li biti tvoj princ na bijelom konju?" - glasili su samo neki od oduševljenih komentara pratitelja.

Nicki se također pohvalila fotografijama na svom Instagram profilu, a objava je u 10 sati prikupila više od milijun i 600 tisuća lajkova.

Inače, Juraj Zigman može se pohvaliti suradnjama s raznim svjetskim zvijezdama poput Cardi B, Lizzo, Nicki Minaj i Megan Thee Stallion. Cardi B je, primjerice, njegovu kreaciju nosila u reklami za Pepsi i spotovima.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
30. ožujak 2024 22:11