REKORDER

Joško Gvardiol nakon transfera podijelio i neke privatne detalje: ‘Otkrit ću vam svoje najdraže iskustvo...‘

Joško se predstavio navijačima Manchester Cityja na društvenim mrežama i otkrio zanimljivosti o sebi

Joško Gvardiol

 /Manchester City/Instagram

Nakon transfera vrijednog 90 milijuna eura, okončanog u petak navečer, Joško Gvardiol (21) postao je novi igrač europskog prvaka Manchester Cityja. Time je Gvardiol postao najskuplji obrambeni igrač u povijesti, a dosad je rekorder bio Harry Maguire za kojeg je Manchester United platio Leicester Cityju 87 milijuna eura 2019. godine.

Ubrzo su krenula snimanja i fotkanja novog obrambenog Mancester Cityja u prepoznatljivom plavom dresu kluba, a na društvenim mrežama klub je predstavio Joška navijačima.

„Ja sam Joško, 21, centralni obrambeni”, započeo je Joško svoje predstavljanje u TikTok videu na profilu Manchester Cityja, pa otkrio u kratkom intervjuu neke osobne informacije. Na pitanje ima li nadimak, odgovorio je negativno.

Messi”, rekao je Joško o tome tko mu je nogometni idol.

Nakon toga je izjavio da mu je omiljena hrana piletina, ali to pratitelji nisu dočekali s odobravanjem.

„Gvardiol, sarma, burek!”, glasio je komentar koji je aludirao na razgovor u HRT-ovu serijalu „Knjaz kod Vatrenih” gdje je na pitanje voli li više njemačke kobasice ili burek Gvardiol odabrao burek.

„Burek definitivno, kao mali sam volio burek, tata mi je puno puta znao s Dolca donijeti dobar burek”, odgovorio je.

@hrvatska_radiotelevizija [KNJAZ KOD VATRENIH] Gvardiol: ‘Sjećam se da mi je tata nosio dobar burek s Dolca!‘ #katar2022 #svjetskoprvenstvo #nogomet #foryou #fyp #hrvatska?? #joskogvardiol ♬ original sound - HRT

Nadalje u Manchesterovu videu naš reprezentativac otkrio je kako najradije ljetuje u svojoj domovini Hrvatskoj, da više preferira pse nego mačke, da preferira utakmice vikendom, da nema najdraži film i da ne gleda serije.

Kao najdraže nogometno iskustvo istaknuo je Svjetsko prvenstvo na kojem je prošle godine u Katru s hrvatskom reprezentacijom osvojio broncu.

image

Joško Gvardiol na utakmici Hrvatska-Maroko u kojoj je Hrvatska osvojila 3. mjesto na Svjetskom prvenstvu u Katru

Tom Dubravec/Cropix

Podsjećamo, Joško Gvardiol započeo je svoju karijeru u Dinamu, a u ljeto 2021. prešao je u njemački RB Leipzig u kojem je igrao dvije sezone.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. ožujak 2024 13:55