SPEKTAKL

JEDINSTVENI GLAZBENI ONLINE PROJEKT JUTARNJEG LISTA: GRAŠO STIŽE U VAŠU KUĆU 'Natočite si čašu vina, razmaknite namještaj u sobi i zaplešite s nama!'

 
 Marko Todorov / CROPIX

Najveća hrvatska glazbena zvijezda - Petar Grašo - kojeg je publika i ove godine na Zlatnom Studiju nagradila priznanjima za Pjevača godine i Hit godine, prije četrdesetak dana otkazao je sve nastupe.

Facebook prijenos

Osim jednog! Jer, Petar će u ponedjeljak 20. travnja s početkom u 20 sati iz svog dnevnog boravka zapjevati u pratnji Ante Gele, dugogodišnjeg prijatelja s kojim je pjevao i na jednom od svojih zadnjih nastupa održanih prije negoli je svijet poharao koronavirus. Naime, u sklopu kampanje #ostajemdoma Jutarnji list i Ante Gelo pokrenuli su jedinstveni glazbeni online projekt “Hrvatska pjeva” u sklopu kojeg će putem web stranice Jutarnji.hr, Facebook prijenosa te HT-ova MaxTV-a i MaxTV2GO donijeti glazbu u baš svaki dom, i to ekskluzivne koncerte najpopularnijih domaćih glazbenika. Projekt će se održati zahvaljujući sponzorima Hrvatskom telekomu i Podravki, a čast da svojim nastupom otvori ovaj projekt pripala je upravo Graši.

- Proteklih tjedana uglavnom sam se odmarao. Pročitao sam mnogo knjiga, pogledao mnogo filmova i moram priznati da sam se zaželio dobre svirke.

Za klavirom

Ovo što će se u ponedjeljak zbiti bit će nešto što ni sam nisam nikad dosad probao, jer ja ću za klavirom svirati i pjevati iz svog splitskog dnevnog boravka, a iz svoje zagrebačke sobe na gitari će me pratiti Gelo. Bit će to svirka dvojice prijatelja za sve naše prijatelje koji će nas online slušati - kaže Grašo, pozivajući publiku da uoči nastupa natoče čašu dobrog vina, razmaknu namještaj u svojim sobama i svi skupa s njima zaplešu i zapjevaju.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 06:20