O LJUBAVI I DJECI

Janko Popović Volarić: ‘S Davidom imam prijateljski odnos, ali san mi je imati još jedno dijete‘

Poznati glumac nakon braka s Veljačom svoj privatni život vješto skriva od očiju javnosti, a o djevojci Petri ništa ne otkriva
Janko Popović Volarić
 Biljana Blivajs/Cropix

Nakon što je producentica, glumica i aktivistica Jelena Veljača (39) u utorak objavila zaruke s bivšim savjetnikom Kolinde Grabar-Kitarović, Vitom Turušićem (48), o ljubavi je progovorio i njezin prvi suprug. Glumac Janko Popović Volarić (41) nakon braka s Veljačom svoj privatni život vješto skriva od očiju javnosti.

Zvijezda domaćih serija "Ponos Ratkajevih", "Najbolje godine", "Kud puklo da puklo" te "Čista ljubav" u vezi je s Petrom Švađumović, o kojoj se zna vrlo malo.

- Ne bih baš otkrivao mnogo o Petri. Ona je jedna divna žena. Točka - izjavio je glumac za bosanskohercegovački magazin Azra.

Požalio se kako nije veliki znalac po pitanju skladnih odnosa, no pokušao je sastaviti svoj recept za sreću.

- Znam da tu ima mnogo začina - ljubav, poštovanje, prijateljstvo, briga jedno o drugome, tolerancija - istaknuo je te zaključio da je glavni cilj pronaći nekoga koga ćeš usrećiti i tko će usrećiti tebe.

Popović Volarić je pratitelje na Instagramu nedavno oduševio objavom fotografije s 22-godišnjim sinom jedincem - Davidom. Spomenuta fotografija nastala je na snimanju serije "Dar Mar" u kojoj se glumac pojavljuje kroz par epizoda. Mladi David na setu je tonac.

- David je odlučio da njega gluma ne zanima i ja to apsolutno poštujem. On ima svoj put i kao što su mene roditelji puštali da tražim svoj, tako ja mislim da nemam pravo petljati se ili mu bilo što nametati - poručio je ponosni otac, dodavši da je njegov odnos sa sinom prijateljski, no on kao roditelj ipak predstavlja određeni autoritet.

image
Biljana Blivajs/Cropix

Naime, prvog sina glumac je dobio s tek 18 godina, no za Azru je otkrio kako mu je san u budućnosti imati barem još jedno dijete.

- Tko zna, možda mi se s vremenom i ostvari - izjavio je.

S obzirom na situaciju s pandemijom, koja je snažno pogodila i glumačku industriju, popularni glumac radi manje no inače te čeka bolja vremena.

- U trenutnoj situaciji mnoge moje kolege, posebno slobodnjaci, u vrlo kratkom razdoblju su se našli na rubu rubova, a države kao i inače, zadnje primjećuju baš one kojima je najteže - rekao je osvrnuvši se na krizu u glumačkim krugovima.

Podsjetimo, Jelena Veljača i Janko Popović Volarić bili su u braku tri godine. Par se razišao 2012., nakon čega je glumac ljubio beogradsku kolegicu Tijanu Pečenčić, koju smo također gledali u seriji "Kud puklo da puklo" te novinarku Mateu Dominiković.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. travanj 2024 03:42