UŽIVALA NA KONCERTU

Ivana Knöll u Miamiju tulumari s pjevačem koji se svojedobno hvalio ‘anakondom u gaćama‘

Zgodna navijačica plijenila je pozornost u ultrakratkoj haljini duboka dekoltea, a pohvalila se i fotografijom iz Rolls-Roycea

Ivana Knöll

 Screenshot/INSTAGRAM

"Želim se preseliti i raditi u Sjedinjenim Američkim Državama, a ako mi se svidi, možda i ostanem trajno. Naravno, i ako dobijem papire. No u Hrvatskoj je moja rodbina i sve, tako da bih živjela uvijek na relaciji Amerika - Zagreb", rekla je svojedobno Ivana Knöll, a sudeći po njezinim redovitim objavama na društvenim mrežama, život u Americi itekako joj se svidio.

image

Ivana Knöll

INSTAGRAM

Nakon što je već tulumarila s oskarovcem Jamiejem Foxxom i bila na tulumu Leonarda di Caprija, ovih dana u Miamiju se zabavljala i s poznatim glazbenikom Jasonom Derulom.

Naime, Ivana se na Instagram Storyju pohvalila snimkama na kojima se vidi kako u VIP loži uživa u koncertu vlasnika hitova "Acapulco" i "Swalla". Naša najpoznatija navijačica i ovaj put plijenila je pozornost u ultrakratkoj haljini duboka dekoltea, a pohvalila se i fotografijom iz Rolls-Roycea.

image

Jason Derulo i Ivana Knöll

INSTAGRAM
image

Ivana Knöll

INSTAGRAM

Podsjetimo, Jason Derulo krajem 2019. bio je glavna tema svjetskih medija ne zbog svoje glazbe, već provokativne fotografije na kojoj je pozirao samo u boksericama, a istu je Instagram uklonio jer je, rekli su tad, prekršila njihove smjernice o golotinji i seksualnim aktivnostima.

- Što to imaš u gaćama?! - pitali su fanovi pjevača u komentarima, na što im je on odgovorio: "Anakondu!".

- To je čista diskriminacija! Ne mogu protiv ‘njegove‘ veličine... Vratite anakondu! - žalio se tad zbog izbrisane fotografije, aludirajući na svoje spolovilo.

image

Ivana Knöll

INSTAGRAM
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
01. travanj 2024 03:45